Wednesday, November 29, 2006

Hansen på kurs i Frankrike

Hansen tok flymaskin til Frankrike på søndag for å delta på et kurs ifb. med jobb. Han sa tidsrommet var berammet til "en uke". Jeg er usikker på om dette kan taes presist nok til å fastslå at han kommer tilbake på søndag.

Friday, November 24, 2006

Julebord og skismogenese

Julebordsesongen er over oss, i følge Aftenposten. Dette kan i mange tilfeller føre til skismogenese:
"Julebordsesongen er amatørenes tid på byen, de fleste nordmenn kan jo ikke kontrollere seg når alkoholen er gratis. Det skaper kaos, såkalt skismogenese; den sosiale kontrollen løper løpsk."
Her i Frankrike ser man skjelden tilfeller av skismogenese knyttet til inntak av alkohol. Dette har gitt meg en viss følelse av savn. Har andre bloggere hatt noen skismogene opplevelser i forbindelse med julen allerede?

Thursday, November 23, 2006

Dagens

Synes det er på tide å få en rapport på bloggernes middager igjen. I dag vet jeg at Torgeir skal spise kyllinglår med tandoorisaus. Han kjøpte pulver til sausen, men ikke rømme fordi han "hadde det fra før".

I kveld skal jeg ikke lage middag, det skal Linda gjøre. Måltidet vil være en wokrett, jeg gjetter på at det vil inneholde mange typer grønnsaker, foruten kylling eller svinekjøtt, men det kan jeg ikke vite.

Hva skal dere andre spise?

Ashes

Den største cricketbegivenheten er nå igang. Etter måneder med drittslenging og psykisk krigføring åpnet endelig the ashes med den første testen på the gabba i Brisbane, Australia.

Jeg satt og kikket på frem til lunsj på den første dagen, på puben 3 lions i trondheim. Pga tidsforskjell foregikk dette mellom midnatt og klokken 0300 norsk tid. For å belønne cricketfantastene som møtte opp, fikk alle servert en burger med baconskiver og speilegg + kyllingvinger og dippsaus. Til denne retten valgte jeg en kald øl.

Monday, November 20, 2006

A matter of life and death

På tirsdag møtes 3 profilerte bloggere i eksotiske Oslo, for å bivåne en konsert med selveste Iron Maiden! Det blir et etterlengtet gjensyn på mange måter, og det forventes blant annet innslag av bryting, hoiing, skåling, mye svette, øresus og ikke minst kebab. Seansen tar til straks etter arbeidstid i morgen hos undertegnede, fortsetter med musikalsk innslag på Valhall, og avsluttes på en så langt ubestemt plass.

Wednesday, November 15, 2006

Hansen tilbake fra havet

Grunnet "dårlig vær" kom Hansen tidligere enn forventet tilbake fra havet. Har enda ikke møtt ham live, men hatt fine msn-samtaler der han bla.a. nevner at han "ser alt mye tydeligere nå". Jeg ønsker en debatt rundt dette utsagnet.

Om dagens måltid

Hei,

I dag har jeg spist fedon-kyllingburger. Er 4 gang jeg velger dette som middag nå. Synes det er greit. Ellers spiser jeg ofte vietnamesisk takeaway fra en sjappe like ved der jeg bor. Det gis 10% avslag i pris om man velger takeaway. Toget spiser der ofte, og jeg har også tatt med Egil dit. Av og til serveres det kaffe mens man venter på maten. Jeg liker det. Ok?

Thursday, November 09, 2006

Martin er mindre på msn!

Martin er vanskeligere å få i prat på msn enn før. Tidligere har han vært en av de mest skravlesyke i min kontaktliste, men nylig har han vært merkelig stille, og også til tider frakoblet(!). Jeg vet at andre har observert en liknende trend.

Monday, November 06, 2006

Egil må legge seg flat!

Vår aktive blogger Egil er kjent for å kose seg fryktelig mye når det oppstår kjedelige hendelser i andre bloggeres liv, som f. eks at Brann eller Vif går på tap i sporten fotball. Dette har ført til mye smerte for undertegnede denne høsten, som har latt være å kommentere tilbakde de manglende prestasjonene til Egils eget favorittlag, HamarKameratene. Nå er det derimot tid for å lange skikkelig ut etter en frustrert Egil, for i går ble det omsider klart at HamKam må spille i Adecco-ligaen sammen med storebror Raufoss og LøvHam neste år. Duverden hvor godt det føles, dette er helt i takt med undertegnedes tips før sesongstart. La meg sitere Egil sin kommentar til mitt tips før sesongen startet:

Kvant said...
Ser jo ut som om folk generelt har tippet for å vinne, utenom Brage, såklart... Hans total mangel på fotballforståelse skinner jo gjennom i hele tabellforslaget. Eneste gangen han kommer til å lede er nå, før start, da lagene står i alfabetisk rekkefølge i tabellen. Nyt det mens du kan! Forstår ikke engang hvordan han kan drømme om at brann skal kunne ta medalje. De bør heller fokusere på å unngå nedrykk! Og kamma sist?! Aldri sett noe værre tips jeg- greit nok at de ikke har noe topplag, men drittlag som Sandefjord og Fredrikstad legger de jo enkelt bak seg, til tross for tippeligaens laveste budsjett.


Setter pris på om vi kan ha en tett oppdatering om Egils psyke denne uken, vil han følge selvransakelsens vei eller drukner han sine sorger i alkohol og overdreven kaffedrikking? Og vil han noen sinne logge seg på MSN igjen?

Wednesday, November 01, 2006

Oppdatering ønskes: Torgeir

For noen dager skrev jeg en oppdatering om Martin her på bloggen. Jeg skulle gjerne skrevet en liknende oppdatering om Torgeir, men jeg vet ikke så mye. Det siste jeg har hørt er at han var i Florø og drakk og brøt håndbak mens de lå værfast.

  • Kan noen bekrefte at han nå er til havs?

  • Har noen fått kontakt med ham per mobiltelefon etter at han evt. dro ut?

  • Finnes det en internetttilgang på skipet?

  • Når er siste tidspunkt noen hadde kontakt med Torgeir?