Wednesday, February 28, 2007

Hei, hopp, og hurra - Håvard har burra!

Gratulerer så mye med dagen Håvard. Måtte dagen bringe deg mange gleder. Skål.

Tuesday, February 27, 2007

Ny blogger-konto



Jeg måtte logge på med min nye blogger-konto, dvs. en google-konto, for å kunne poste innlegg. Nå må jeg alltid logge på med denne nye kontoen. Jeg liker det ikke. Gamle blogger husket min innlogging fra gang til gang, slik at jeg slapp å logge meg inn. Nå må jeg logge meg inn hver eneste gang, og til og med skrive passordet. Som om ikke dette var nok: Når jeg går inn på kommentar-sidene, får jeg beskjed om at siden inneholder både sikre og usikre elementer, og jeg må klikke på ok før siden lastes ferdig.

Thursday, February 22, 2007

Jobbnytt: Martin

Martin skal på jobbintervju hos Sintef Elkraft den syvende mars.
Dreide seg visst om "noe isolasjon av noe greier".

Tuesday, February 20, 2007

Bussorakelet tilbake!

Bussorakelet er tilbake, etter lang tids fravær. Han vil ikke si hva han har drevet med. Jeg lurer på om han har rent mel i posen.

Monday, February 19, 2007

What about Pål?

Tradisjonen tro vil jeg få etterlyse nyheter om en bloggdeltaker på reise. Noen som vet noe om Pål? Har han ankommet India? Kan han nåes via SMS? Har han spist kebab?

Wednesday, February 14, 2007

Valentine/Ballentine

I dag er det "Valentines day". Det er dagen for å sende konfektesker og roser til de man er glad i. Det er også "Ballentine's day". Det er dagen for å kjøpe seg en helflaske brunt og nyte at man er ungkar.

Hva slags feiring velger bloggerne ?

Monday, February 12, 2007

Torgeir i Trondheim

H kom tilbake sent lørdag kveld, men kom ikke på festen. Jeg vil treffe ham. Kanskje jeg besøker ham på berg en dag, eller kanskje han kan besøke meg.

Wednesday, February 07, 2007

Martin i Prag

Martin har dratt til Praha med den jenta som er kjæresten hans. De blir til lørdag.

Tuesday, February 06, 2007

Merkeligere enn fiksjon

43 år gamle astronauten Lisa Nowak ble pågrepet i Florida mandag, etter at hun iført parykk og trenchcoat skal ha forsøkte å bortføre den antatte rivalen Colleen Shipman i den tro at hun hadde et forhold til astronauten William Oefelein som var pilot under romfergen Discoverys siste ferd i verdensrommet i desember.

Ifølge politiet kjørte Nowak de 1500 kilometerne fra sitt hjem i Houston til Orlando i Florida, iført bleie på astronautvis for å slippe unødvendige pauser underveis.

Iført forkledning skygget hun deretter Shipman til en parkeringsplass, der de to kvinnene støtte sammen.

Da Shipman oppdaget at hun ble forfulgt, kastet hun seg inn i bilen og låste dørene. Nowak forsøkte å ta seg inn, og skal også ha sprayet pepperspray inn i bilen før hun ble frakjørt.

Politiet ble tilkalt og så hvordan Nowak forsøkte å kvitte seg med parykken hun hadde hatt på seg, sammen med et luftgevær, en stålkølle, en kniv, gummihansker og søppelsekker.

Martin ler av de mindre privilegerte



Martin får sine penger via nettpoker, så han kan sove lenge i den varme sengen sin hver dag. Han blir aldri vekket av en sur vekkerklokke etter altfor få timers søvn, for å måtte traske i kulde, regn eller vind til en arbeidsplass og utføre et arbeid. Han hoverer oftere og oftere. Jeg vil oppfordre til en sammenligning med Erlend Loes romanfigur Kurt.

En hyllest til Pål

Jeg ønsker å dedikere et helt innlegg til en av bloggens mest aktive og vellykkede medlemmer, Pål. Som kjent feiret han både sin bursdag og innflytting til flott leilighet i Vossegatas beste strøk, der han ble hyllet av bortimot 40 fremmøtte. Pål fornektet seg ikke, og serverte både gulrøtter, stangselleri, agurker og kålrabi, samt de mer klassiske potetgullvariantene. Velkomstpunch var det også, men en oppskrift han hadde funnet på internett. Alle hygget seg og stemningen var på topp, og da Pål fant frem gitaren og dro pojkorna var ikke et øye tørrt. For en mann!

Og suksessen stopper ikke der. På mandag var Pål på jobbintervju for en stor norsk bedrift, der han feide all motstand til side og var blant de to personene som kom videre til et 5timers finaleitervju. Vi ønsker ham selvsagt lykke til, men vet jo at jobben er hans om han ønsker å forlate satelittbransjen.

Til helgen drar altså Pål på en meget fortjent feriereise sammen med damen sin, en lekker liten snelle. De skal til India på noe backpackingaktig ekspedisjonstur, i hele 3 uker. Vi kan dermed nok engang se frem til eksotiske og velformulerte reisebrev fra Påls kyndige fingre. God tur og på gjensyn!

Friday, February 02, 2007

Kanskje vi kan ordne noe lignende for kvinnelige feltteoretikere og opreatoralgebraikere?

Nettstedet nuclear.ru, som er et nyhetsnettsted om russisk atomkraftverk, har satt i gang en utradisjonell missekåring. De leter etter den mest sexy ansatte ved et av landets atomkraftverk.
Konkurransen er åpen for alle kvinnelige ansatte mellom 18 og 35 år på russiske atomkraftverk.
- Det er mange vakre kvinner i den russiske atomsektoren, sier Ilja Platonov, som driver nettstedet.
Kåringen foregår via en avstemning på nettet, og vinneren får en pris under en seremonie ved Det russiske atomenergibyrået i Moskva.

Thursday, February 01, 2007

Bursdag redux



Gratulerer med dagen Pål. I dag blir du tjueåtte år. Tallet tjueåtte er et sammensatt tall, et perfekt tall og atomnummeret til Nikkel. Det er også likt antallet dominobrikker i et standard dominosett, og antallet bokstaver i esperanto-alfabetet.