Thursday, July 31, 2008

Vektløfting

Som den ivrige oddstipperen jeg er så gikk jeg igjennom oddsen for ulike gullvinnere i Beijing imorres på nordicbet. I klassen Vektløfting - Kvinner - 53kg så heter storfavoritten Prapawadee Jaroenrattanatarakoo.

Noen som vet hvordan dette uttales eller om hu er god? Vært morsomt hvis hu vant eller fikk medalje, høre serimonien:-)

Oddsen står forøvrig i 2.15 for øyeblikket

Wednesday, July 30, 2008

Thomas hårfagre

Toget Thomas er i disse dager i Oslo, på jakt etter leilighet. Det går vistnok ikke så godt, på de fleste visningene er det mange interessenter, og Thomas har foreløpig ikke vært blant de heldige som har fått tak over hodet. Han har nå kommet til den konklusjonen at han "Lider av å være langhåra", og vil derfor klippe seg "over helgen". Forhåpentligvis fører ny sveis til nytt hus; vi sier lykke til.

Monday, July 28, 2008

Stakkars Brann eller?

Dette er jo hysterisk morsomt:-)

http://www.nettavisen.no/sport/tippeliga/article2094808.ece

For en gjeng med idioter som styrer den klubben, selger Helstad også stikker Ighalo til Udinese(forhåpentligvis).

Bab: Jeg vedder en pakke pølser på at mons får sparken innen sesongen er over, med? :-)

Monday, July 21, 2008

Thomas jubilerer


I følge mine notater var det ikke bare Vegard som hadde bursdag i går. 20 juli fylte Thomas 2 også år, og det var sågar en rund dag: Gratulerer med 30-års dagen!

Sunday, July 20, 2008

KINA


I morgen drar jeg, prof.Tronstad med kollega og Dr.Gjerde på konferanse i Beijing. Vi blir borte i 10 dager. Vi vil se til at alt går skikkelig for seg før OL starter.
Jeg vil også legge til at Dr.Bentsen blir 29 i år i dag. Han har hatt ferie i 3 uker, men begynner å jobbe igjen på mandag.

Friday, July 18, 2008

Toget tut

Da jeg var ute og spaserte i dag traff jeg T. Langt hår, skjegg, sandaler, den ene hånden knyttet om en plastpose inneholdende kun noen øl. Han skulle ta et fly halv 8, og spurte meg hva klokken var. Jeg sa som sant var at klokken var over 6. Dette overrasket tut, som trodde den var 4, men vi ble likevel stående og snakke en stund hvor jeg bl.a. frembragte gratulasjoner med hans 28.årsdag.

Thursday, July 17, 2008

Dusjpupper for såpe og shampoo


Jeg ble i dag tipset om noen artige dusjpupper som kan fylles med såpe og shampoo. De kan fåes kjøpt hos en ungkarsbutikk, som også har mange andre feiende flotte gutteprodukter, som flyvende vekkerklokke, oppblåsbar fotballstol og ølmaskin.

Tuesday, July 15, 2008

Nyttårstur til Rognan

Det har vært skuffende lite respons på nyttårsinnlegget mitt. Kanskje er det mangel på eksotiske steder? Jeg vil dermed foreslå å feire nyttår på Rognan. Da får vi sjansen til å møte prof.Bentsen som har et professorat der oppe også.

Forskning

Hallo. Undertegnede et al. har over lengre tid forsket på et par meget avanserte problemstillinger. Datagrunnlaget pdd er ca. samme antall som bloginnleggene på fellesblog'en. Forskningsresultatene taler som alltid sin klare tale, men det er nok på tide å snoke opp hva folk i denne mer velartikulerte og intellektuelle blog'en mener. Sakene er som følger:

1. Hva er rarest av (i en alder av 28 år) å aldri ha smakt kaviar, eller aldri å ha vært i Bergen?

2. Hva er rarest av å koke en grill, eller å grille en wiener?

Svar kan gjerne begrunnes.


Ps! Har byttet fra vake-anders til anders pga relativt lite vaking på nett på sommerstid.

Sunday, July 13, 2008

Bloggen søker ny undertittel

Selv om begivenheten forbigikk i stillhet, la meg få gratulere alle med at bloggen har passert 500 innlegg. Denne gledelige hendelse gjør at den nåværende undertittelen, "endelig over enn 400 innlegg" ikke lenger passer like godt som tidligere. Det er litt kjedelig å bare bytte ut 400 med 500, de siste undertittelene har alle vært i samme gata, "over 200 innlegg" etc.. Er det noen som har en artig idè til en god undertittel vi kan ha?

Pål spiser bjørn

Det har kommet meg for øre at Pål er i Estland og har spist bjørn. Han meddeler at det var godt, og at kjøttet hadde mye smak.

Wednesday, July 09, 2008

Appell

Jeg ber om at Dag, hvis språklige skatter en gang flommet over dette forum, og gjorde det rikt, igjen finner sin fjær, og lar den avgi forfriskende drypp hvorfra bølger vil dannes.

Håvard, presisjonskasteren?

I år som i fjor deltok bl a undertegnede i en skotthyllkonkurransje. Håvard har i lang tid skrytt av sine evner innen presisjonsidretter, så klarte å få han med på skotthyll. Alle kjenner jo til Håvard og hvor stor han er i kjeften, men når det førstes kommer til stykket så... Utrolig nok turte han å møte opp til konkurransjen, men der gikk det jo sånn det måtte gå- to og to spilte på lag, og Håvards makker traff et par "munker" i første runde så de avanserte. Håvard derimot, bommet på alle sine kast, også i 2. runde, og de røk ut. Resultatet på mesteren innen presisjon, Håvard, ble altså 4 presisjonskast og 4 bom. Til slutt kan det nevnes at undertegnede (sammen med Lalas) forsvarte tittelen fra i fjor, enkelt!

Monday, July 07, 2008

Bernt på dypt vann

Vår USAkorrespondent Bernt har nettopp vært på ferie i Panama med sin kone Teri. Der rakk han å gjøre et dykk i Stillehavet på 23 minutter, og opplevde mer der enn jeg har gjort totalt på mine 54 timer under vann. Sitat:
"
Bernt: Det forste vi saa naar vi happet uti var en 5ft bull shark
me: Hellevetteifaen så fett!!!
Bernt: vi fortsatte, og etter 15 min svomte en hvalhai forbi
Bernt: men rett etter det kom det er 8 ft bull shark som var ganske saa nyskjerig paa oss, var bare ca 6ft unna og ville ikke svomme bort
Bernt: vi ventet klistret intil fjellsiden for noen minutter for dykkelederen saa vi maate avbryte, var spenende aa 3 minutter stoppet, naar vi kom opp var dykkelederen rimelig shaky han hadde nemlig sett en enda storre bull shark litt lenger fremme som baade Teri og jeg ikke hadde faat med oss.
Saa det var nokk tryggest aa avbryte selv om vi hadde mer luft igjen. De er jo kjent for aa vaere litt ufine disse bull shrkene"
Sitat slutt.

Halvor har dykket i Thailand og Malaysia, mon tro om han var like heldig der?

Friday, July 04, 2008

Dagens gode gjerning


"Hei, vi fant ditt vandrerhjempass å bakken på Bakklandet. Du kan hente det på skysstasjonen nå før 0100 eller på mcdonalds på torget i morgen (spør etter Siri mellom kl 12 og 16)."


"Takk! Kommer innom McD imorra."

Dette er kveldens gode gjerning. PS: Fødselsdatoen er tilgjengelig mot et stalkergebyr.

Thursday, July 03, 2008

Sommerplaner

Pål skal til Tallin med damen sin, der regner jeg med de skal traske nedover Pikk.
Dag skal til Norge, men han har ikke ferie før i August. Før den tid skal han til en spesialist for å undersøke sin fot som har blitt skadd pga løping.
Bab er i Sørøst-Asia med Linda, og har hatt en levende slange på kroppen.
Christian vurderer å dra til Slovenia for å klatre.
Selv skal jeg ha 3 uker ferie, og begynner med å traske over Hardangervidden fra Finse til Haukeli. Deretter skal jeg sikkert til Estland en tur, og så til Lerkendal Stadion å se på MAIDEN!

Hva med resten?

Tuesday, July 01, 2008

Hansen avslår prestisjetung pris

In May 2008, a committee of nine physicists voted to award Hansen a Nobel Prize for his work on the spin conjecture.

As John Lott said in ICM2008, "It has taken us some time to examine Hanens's work. This is partly due to the originality of Hansen's work and partly to the technical sophistication of his arguments. All indications are that his arguments are correct."

Sir John Ball, president of the International Spin Union, approached Hansen in Trondheim in June 2008 to persuade him to accept the prize. After 10 hours of persuading over two days, he gave up.

Hansen did not attend the ceremony, and declined to accept the prize, allegedly saying that he felt the prize committee was unqualified to assess his work.

As of the summer of 2008, Hansen no longer works at the Steklov Spin Institute. His friends are said to have stated that he currently finds spin a painful topic to discuss; some even say that he has abandoned spin research entirely.

Although Hansen says in a The New Yorker article that he is disappointed with the ethical standards of the field of spin, the article implies that Hansen refers particularly to Yau's efforts to downplay his role in the proof and play up the work of Cao and Zhu.

He has also said that "It is not people who break ethical standards who are regarded as aliens. It is people like me who are isolated."

Sletten vs Hulken

Igår kveld dro jeg på meg treningsbuksa og labbet bort til gymen her på Veslefrikk. Etter god oppvarming dro jeg til med hele 2 repetisjoner på 60kg, noe som er bortimot maks for meg. Veldig fornøyd med det gikk jeg over på tricepsmaskinen her ute. Da kom det inn den største og sinteste mannen jeg noensinne har sett. Han var skalla og hadde flippskjegg og gikk rett bort til benken.. 10-12 repetisjoner på 160 kg, 2 ganger. Etter dette satte han på 85-95 kg til, sprayet inn en slags spray inn i nesa, noe alla sprayen som bab pleier å ta meg seg fra england. Så brølte han veldig høyt, slo seg på brystet og tok 3 repetisjoner på 245 eller 255kg, jeg mista tellingen..

Ved lunsjen idag så nevnte jeg dette til boresjefen her ute, og da sa han at dem hadde måtte kjøpe 100kg til med vekter til han livsfarlige mannen der. Forøvrig sa boresjefen at han var på med på landslaget til Norge i konkurransen , verdens sterkeste mann. Til vanlig drev han visst og dyttet biler og løftet dekk og sånne ting..

PS! Hvor mye jeg tok på tripcepsmaskinen nekter jeg å si...