Saturday, October 31, 2009

Øl

Da har jeg smakt på årets første juleøl, en Dahls juleøl. Den smakte OK.

Thursday, October 29, 2009

Frossens snørr

Da Halvor gikk til jobben i dag, opplevde han at snørret frosset i nesen. Dette tolker jeg som at det er minusgrader i Trondheim i dag, og at byens beboerer må finne frem sine brodder så de ikke går på snørra med sitt frosne snørr.

Dette holdt på å skje meg i går da jeg spaserte hjem fra en prøvekjøringstur. Jeg hadde fullt fokus på mobiltelefonen der jeg spilte Texas poker og hadde gått All in, da jeg plutselig merker at friksjonskoeffisienten mellom skosåle og fortau er langt lavere enn forventet. Skoen begynner å skli, for en gangs skyld uten at det er bevisst fra min side. Det er nemlig gøy å løpe et par steg å så skli på veien hvis forholdene tillater dette. Men jeg klarte denne gangen å sette inn en antiskrensmanuvrering slik at jeg holdt meg på beina. Og motstander kastet kortene på mobilen, så det ble et lykkelig øyeblikk. Vinteren er rett rundt hjørnet, jeg gleder meg til den kommer!

Wednesday, October 28, 2009

Klagebloggen del 3: Norstat.

Norstat er et firma som ringer rundt til folk for å få svar på spennende spørsmål. Rett før bryllupet til Svein og Edel takket jeg utrolig nok ja til å svare på noen spørsmål om leverpostei. Undersøkelsen var så dum som dere tror den var, men jeg regnet med at dette var et engangstilfelle, så det fikk stå til.

For å gjøre en lang historie kort har dette forbanna drittfirmaet ringt hver dag siden jeg kom tilbake fra Irland. Mellom 5 og 30 ganger per dag. De har utrolig nok trukket meg ut blandt et tilfeldig utvalg i en rekke undersøkelser den siste tiden. Dette tror jeg naturlig nok lite på og har bedt de om å fjerne meg fra sine lister, noe som har funket greit med andre skrotinger i samme bransje.

MEN IKKE DE FORBANNA JÆVLENE HER!!!!!!!!!!!!!!!

De fortsetter å ringe hele forbanna tiden og det har nå gått så langt at mobilen min ligger avslått hjemme. I natt hadde jeg en fin drøm. Den handlet om at jeg spanderte cocktails av typen Molotov på Norstats ansatte.

Tror jeg må drasse meg ned til kontorene deres og snakke med sjefen i ettermiddag. This has to end.

[/rant]

Monday, October 26, 2009

Mer syt!

Jeg tråkket for første gang i mitt liv over på innebandytreninga i dag. Jeg tråkket skjevt på en skaftet til kølle på gulvet. Det er ikke så ille hovent men informerte kilder mener at 2. og 3. dag er verst. Så nå sitter jeg her i stua og whiner.. hvis jeg ikke hinker rundt. :/

Saturday, October 24, 2009

Mer klaging. I dag: Bikkjer

Som kjent bor jeg rett ovenfor gata for en REMA butikk. Det er mange som handler der. Noen av de som handler har med seg bikkja si, men siden det heldigvis er forbudt med bikkjer inne i butikken, må de bindes utafor. Noen hunder sitter da lydig og pent og venter på sin herre og mester, mens andre gir seg til å bjeffe og gjø kontinuerlig helt til handleturen er over. Det er sykt irriterende, særlig når dette skjer tidlig om morgenen. Jeg synes ærlig talt at hvis bikkja di ikke greier å stå aleine og holde kjeft i et kvarter uten å gå desibelberserk, så har man ingenting med å dra med kjøteren på handeltur etter. Stikk på tur med bikkja først, la den være igjen hjemme og plage kona, og dra på handletur uten bikkje. Evt. spander et dressurkurs.

/end{rant}

Wednesday, October 21, 2009

Ketil kan flotte seg mest.


Skattelistene er her.
Ketil er lønnsvinner i bloggåret som gikk mens Toget ligger på 0 i inntekt, noe som er litt mistenkelig. Sjansene er store for at han har skitne pokerpenger under puta.(KILDE: TV2.NO)

Skjenkebevilling

I dagens Adressa kom jeg over en veldig trist nyhet. Three lions er inndratt skjenkebevilling i 3 uker for å ha servert en åpenbart beruset person. Blir bare spekulasjoner om hvem denne personen er, men jeg har et par gode forslag for å si det sånn..
Heldigvis drar jeg ut på havet imorra men om 2uker blir jeg berørt av denne forferdelige nyheten! :-(

Malaysia

Jeg er nå tilbake fra Malaysia. I Malaysia har jeg blandt annet gjort følgende:
-Dratt opp i Petronas towers og tv-tårnet i KL
-Sett verdens største blomst i jungelen
-Sett en vill slange i jungelen, samt ville aper
-Dratt på nattvandring i jungelen. Jeg så mange ildfluer
-Vært på te-plantasje. På plantasjen kjøpte jeg en pose med nydelig tea-cino
-Skutt med blåserør i en indianerlandsby. Jeg var beste skytter blandt alle turistene
-Snorklet med rev-hai og barracuda på et korallrev
-Spist durian pannekaker. De lukta fælt og smakte ikke så godt heller. Jeg tok med durian sjokolade hjem om noen vil smake

Været har vært temmelig bra, om enn litt i varmeste laget. Jeg ble svært solbrent da jeg snorkla. Huden min er nå strødd over halve Malaysia

Det har vært artig å være på reise, men det er godt å være hjemme også! Nå gleder jeg meg til tv, internett og moderne toaletter

Monday, October 19, 2009

Babalaas-koppen er knust!



I dag, klokka 11.54, røyk hanken på min kjære, kjære Babalaas-kopp, og koppen falt ut av vinduet og knuste. Jeg fikk koppen i Cape Town i 2003. Den har hjulpet meg gjennom diplom og PhD-arbeide, og blitt som en venn å regne. I løpet av denne tiden har den servert meg veldig mye te. Et forsiktig overslag om 3 kopper med 0.6 liter te om dagen tilsvarer omkring 2376 liter te.

Jeg er kjempetrist. Jeg tror jeg skal gravlegge skårene.

Sveins hjemkomst

Lurer på når Svein kommer tilbake fra bryllupsreisen. Er det kanskje i dag? Lurer også på om han har hatt det fint, hva han har gjort, og om det har regnet veldig mye.

Saturday, October 17, 2009

Dr.Fjeldberg er nøyaktig 30 år idag


I anledning Egils fødselsdag publiseres en ny stripe. Denne gangen befinner vi oss i landet Kina, som har 27060 kvadratkilometer vann-arealer. Bildet må sees i full størrelse og boblene bør leses i riktig rekkefølge (finn ut det sjæl). Håper bildet kommer opp i full størrelse denne gangen.
Gratulerer med dagen Egil!

DR.FJELDBERG ER BLITT GAMMEL





Gratulerer med 30 og god kjellerfest!
Jeg kommer meg ikke oppover denne gangen, men satser på å komme opppover 13.nov. Da kan jeg spare litt penger.
Bildet er fra en sandøy utenfor Mana nord-vest for Fiji. Jeg hadde glede av å reise med Dr.Lund og Dr.Fjeldberg på denne turen. Egil var som vanlig reiseleder, noe jeg håper han kan være til nyttår også!

Egil er 30 år!


I dag har Egil bursdag. Han blir 30 år! Gratulerer med dagen. I kveld skal det feires. Skål!

Thursday, October 15, 2009

Caps Lock: Good bye and good riddance! Thank God almighty, I'm free at last!



Jeg HATER "caps lock". Tasten er fullstendig ubrukelig, jeg benytter meg ALDRI av den. Dens eneste praktiske funkskjon er å av og til stå på, og på dette viset ødelegge for meg når jeg skriver tekster, eller saboterer inntastingen av et passord.

Jeg er ikke alene om å hate denne knappen, det finnes flere oppropp på internett mot styggedommen, blant annet CapsOff.org. Jeg fant flere råd mot hvordan man skulle bli kvitt skiten, og leste endel gode argumenter for å rett og slett fysisk røske av hele kuk-knotten. Jeg likte særlig kommentaren "[...]physically ripping off keys makes a noteworthy statement, and serves as a remarkable customization. "

Jeg bestemte meg likevel for en annen løsning. En artig liten download gav meg muligheten til å endre Caps Lock til f.eks. shift eller underscore, eller rett og slett SLÅ DEN AV! Jeg har nå null funksjonalitet i min caps lock knott.

HAHAHAHAAHAHAHAAAAAHA!

Monday, October 12, 2009

DOKTOR BAB


Dr.Bab har fått godkjent sin PHD-avhandling. Dette betyr at høyst sannsynlig blir DOKTOR. Gratulerer!
Bildet er tatt i smørblomstveien. Dette var før han fikk skjegg og ble doktor. Iver er nok stolt nå!

Sunday, October 11, 2009

Halloween-stripe

Høytiden halloween nærmer seg med stormskritt. For å forberede alle bloggere på dette, publiseres dette innlegg. Stripen er fra landet Irland, som har naturgass, kobber, bly, sink, sølv og kalkstein bl.a. som naturressurser.

Saturday, October 10, 2009

FEST

VI ER PÅ FEST.
JA NÅ TROR DERE KANSKJE AT VI SITTER HJEMME OG KJEDER OSS, MEN VI ER PÅ FEST.

TOGET ER HER( HAN HAR IKKE RØKET SIN SIGARETT I KVELD)
THOMAS 2 ER HER
PÅLERN ER HER

VI HAR IKKE MER Å FORTELLE DERE.
TOGET SIER AT VI SKAL BLI FERDIG MED DETTE DRITET. HAN ER NOK DEN RASJONELLE AV OSS.
DET ER OGSÅ EN JØDE HER MED SOLBRILLER SOM THOMAS KJENNER, HAN MASER OM EXIT-FESTIVAL. HAN LIKER TECHNOOG JØDERAPP MENS VI PRØVER Å SKRU PÅ IRON MAIDEN SOM HAN DISSER! SNART ER DET FIGHT, OG DET BLIR KANSKJE HANS SISTE FIGHT.

Bloggetrøbbel for Toget?

Har Toget bloggetrøbbel? Når jeg gikk inn i listen over innlegg, ser jeg at den siste uken har Toget begynt å skrive flere blogginnlegg, men ingen av disse er publisert. Vi kan bare undre oss over hva slags gullkorn vi har gått glipp av når vi ser overskrifter som:

    -Røykeslutt for toget
    -Røykeslutt for Toget
    -Vannpipekos
    -Fingermat, Jethro Tull, vannpipe og god drikke.
    -Prodigy i Oslo og vannpipe

Thursday, October 08, 2009

Snøball

I dag kastet jeg årets første snøball. Jeg kastet på et tre som stod omtrent 2 meter unna, og jeg traff godt. Snøballen ble most med en svært tilfredsstillende lyd, og det sprutet snø i en flott stjerneformasjon. Godt sentrert på trestammen var et hvitt merke, et monument over min presisjon.

Tuesday, October 06, 2009

Gratulerer Svein. Martin neste?


Tradisjonen tro var det blomsterbukettkasting i Sveins bryllup. Vibeke var svært ivrig, og var ustoppelig i sin jakt på buketten. Bildet til venstre viser hennes glede over å ha nått sitt mål, mens til høyre ser vi hva Martin mener om saken.

Saturday, October 03, 2009