Friday, July 30, 2010

SYK FILM











Jeg og Tronstad er i gang med et filmprosjekt.

TRAILEREN KAN SEES HER PÅ EGET ANSVAR

Hittil er kun traileren laget. Det er foreløpig ukjent når vi får tid å lage selve "filmen". Vi trenger både statister, investorer (Thomas2?) og MER TID.

Thursday, July 29, 2010

Ute på tur

Var på Emil og samuel med lassebassen og Marianne i dag, og da jeg var i baren var den fyr som smacket hele drinken sin på buksa og skoa mine uten å foretrekke en mine. Jeg spurte om han ikke hadde noe å si for seg selv, men det hadde han faan ikke! WTF! En annen fyr som stod ved siden av meg ble omtrent like oppgitt som meg, etter de klare mangelene på manerer.

Wednesday, July 28, 2010

Old fashioned solvents, like your mom used to make them!



Denne flaska stod på laben.

Litt om Martins posisjon

I dag (Onsdag) kjører Martin tog til Oslo. I morgen drar han videre til Smögen, med retur Oslo søndag. På mandag reiser han til Trondheim. Jeg vet ikke om han reiser til Værnes og må vente på bagasje, eller om han igjen tar tog. Vibeke er med på hele reisen.

Korka?

Som sikkert folk flest vet så samler Håvard på ølkorker. Han er nå oppe i 5-600 korker, så en god samling korker, men fortsatt stort potensiale til å samle fler. Er det f. eks. noen som kan få tak i korker fra spennende merker som Ringnes og Lysholmer?? Dette er korker han tydeligvis enda ikke har klart å få fatt i, siden de mangler i samlingen...:-)

Nach


Jeg var på nachspiel (ikke seeee så sløv ut da!). Jeg sa egentlig ja til å bli med taxi til Grønland, som er ganske nært der jeg bor, kortere, tenkte jeg. Så gav de meg whiskey.... musikken kunne vært bedre, men det var gøy, jeg knipset et lass av damebilder, og noen var helt glisne, haha (les:sensurert). For tørste sjeler, det skjer noe i morgen (onsdag) også ;)

Tuesday, July 27, 2010

Finger-"ID"

I dag skulle jeg ut og fly fra Værnes og brukte denne moderne finger-ID-teknologien. Når jeg kom til gate fikk jeg beskjed om at jeg allerede hadde gått ombord, noe jeg mente å ha ganske sterke motargumenter mot. Etter å ha vist fram bankkort fikk jeg gå ombord men fant da at det satt en kvinne på mitt sete. Hun hadde brukt finger-ID og fikk ut lappen med mitt navn og sete på. Håper hun ikke gjør så mye kriminelt framover.

Friday, July 23, 2010

Internasjonal merksemd

I dag har vår forskning fått oppmerksomhet i MiT Technology Review. Det skal visstnok ha 2 mill lesere.Litt pussig. Dog det er bare et av mine sitater som er brukt i artikkelen. Journalister liker å "vri" og "vende" på ting.

Thursday, July 22, 2010

Artig bilde på gammel ølsangbok



Jeg så dette bildet på en gammel ølsangbok som stod utstilt i en bruktbokhandel i Kristiansand. Jeg synes bildet var fint.

Tuesday, July 20, 2010

Vegard og Thomas (2) ett år eldre


Vegard og jeg fyller år i dag, nå som vi begge er over 30, ligger det i korta at vi ikke kommer til å bli gamlere, bare eldre. Selv skal jeg skal feire med å sove mest mulig, for er sliten mann om dagen. Hurra for oss, Vegard, og grattis! :)

tvillingene bursdag

thomas og magnus har i dag bursdag. De er tvillinger. Jeg er i bergen i regn.gratis!

Monday, July 19, 2010

Drosjeradio

Fler som har lagt merke til at drosjesjåfører ofte har på radioen på et skikkelig lavt volum? Akkurat høyt nok til at du hører at radioen er på, men ikke høyt nok til at du klarer å få med deg det som sies/spilles. Passe irriterende oppførsel.

Sunday, July 18, 2010

Tuesday, July 13, 2010

Håvards virus?

Jeg har fått endel suspekte mailer fra Håvard i det siste, med subjects som: "X really happy now , hope you like too", "37 just do it‏" og "18 my dear friend wpudkc544829 nywpp744 jl477‏".

Monday, July 12, 2010

Mitt liv som boms


er raskt i ferd med å ta slutt i og med at sjappa er solgt! Det har vært en kamp, og nye muligheter venter nå som del av et større internasjonalt felleskap. I tillegg har jeg fått streng beskjed om å flytte ut ifra min brors stue ;)

God sommer! ;) :D

Ungdommens mote

Jeg har lagt merke til i det siste at det er en del drittunger som går rundt i pysjamas midt i byen. Dette må være det teiteste som har blitt oppfunnet på motefronten siden leggvarmerne på 80-tallet! Skal det liksom være kult å se ut som en nyoppstått boms?

Wednesday, July 07, 2010

Oslo taxi


Oslo taxi er min taxi, det var ganske rimelig og fastpris dit jeg skulle hjem. Lett. Lett for en småbrisen kar. Det er tirsdag og Nederland er videre dit de skulle, i morgen skal Tyskland grisebanke Spania, veddermål på en kasse øl tas imot på denne bloggen innen kl 20 i morgen. Hovedstaden ler, det er sommer =)

Det er forresten sjanse for impulsturer til syden etter neste helg, er noen klare?

Monday, July 05, 2010

Martin og Vibeke

Martin og Vibeke er nå tilbake i Norge! Martin er i Bergen, han ringte meg i sted. Formålet med tellerskrittene var naturlig praktiske hensyn, han ville jeg skulle sjekke posten hans. Martin er i Trondheim på søndag, han vil gjerne se VM finale med alle bloggerne, det synes jeg er et fint initiativ

Thursday, July 01, 2010

Babtastic

Vår alles kjære bab har rundet 30 år!!!!! Jeg håper dagen hans har vært storveis og at vi får leke med doktoren i minst 100 år til.

Gratulerer så mye og for all del.....ikke fest med måte. Øl passer bra til en slik anledning.