Friday, October 29, 2010

Cloaking device

Siden det har blitt kaldere i været har jeg funnet fram min svarte duffelcoat. Den har den snedige egenskapen at jeg ikke blir oppdaga av fotoceller, med det resultat at jeg til stadighet dunker inn i automatdører. Først når jeg vender mitt vinterbleke ansikt opp mot fotocella blir det tilstrekkelig albedo til å registrere et signal.

Thursday, October 28, 2010

Behovet for advokater på bloggen er økende.


I dag skulle jeg til Paris. Norwegian-flyet er kansellert pga streiken i Paris. Jeg har booket om til SAS i morgen tidlig da det ikke går norwegian fly før sent i morgen kveld. Verken reiseforsikringsselskap, Norwegian eller hotels.com vil refundere penger for hotellet jeg har forhåndsbooket. wTF. hvem har ansvaret lixom.Det sies at det ikke gjelder ved streik. Ganske merklig. Dumt det bare er siv.ing'er på bloggen - trenger noen advokater.

Tuesday, October 26, 2010

Kjendis-mingling

I dag var jeg og Edel på babykurs for å lære om babyer. En annen av deltakerne på kurset var Klaus Sonstad, kjent fra blandt annet Are og Odin. Han skal få en baby 01.01.11. Han var veldig snakkesalig og spøkte mye

Monday, October 25, 2010

KEBAB HJØRNE


Torshov har fått en ny kebabsjappe. Jeg skal prøve den snart.

Frode Johnsen kommer hjem!


Gledessak i avisene i dag. Det blir herlig å se norsk fotball sammen med Sletten nå, sitte og se det koker i topplokket. Frode sier desverre at han vil til Odd, hadde vært festaften å se ham iklé seg Engablått.

Saturday, October 23, 2010

EDMUND 30 ÅR


Edmund er i dag gammel. han er 30. gratulerer med dagen

Wednesday, October 20, 2010

Nyhetsjournalisme

Skattlistene er her.

Trekk-Egil

I dag falt årets første sne,
den dalte rolig ned,
Egil flyr til Jordan,
vi skjønner alle hvordan,
han kan kose seg med det.

Tuesday, October 19, 2010

Hansen 31


I dag er det nøyaktig 1 måned til Hansen er 31 år.
Dette bildet er tatt fra Hansens sommerbolig i Torrox. Det var tider. Vi drakk cava hver dag i en uke.

Martin på jobb

Martin og jeg har sendt mange e-poster til hverandre på jobb, i hovedsak har dette dreid seg om småprat.

De siste månedene har Martins e-postfrekvens dalt voldsomt. Han initierer svært sjelden e-post konversasjoner lenger, og svarfrekvensen er også urovekkende lav.

Kanskje har han mye å gjøre ettersom det "drar seg til" i doktorgraden, men jeg klarer ikke å la være å tenke tanker som at luften har gått ut av forholdet vårt, eller at han kanskje har funnet en annen.

Sunday, October 17, 2010

Egil

Uret har tippa over midnatt, og Egil har derfor bursdag. Gratulerer med dagen.

Monday, October 11, 2010

Glad i øl

Jeg er ofte innom RateBeer. Her om dagen så jeg to stykker fra Frederiksberg i Danmark som står med hhv 18624 og 18131 ratings hver. Det er helt sjukt. Hvis man regner at man skal prøve én ny øl hver dag så må man holde på i hhv 51 og 49.7 ÅR. Med en ny øl HVER jælva dag. Og jeg vil jo anta at når du runder 10000 forskjellige øl så begynner det kanskje å bli litt vrient å finne nye øl? Respekt og honnør er på sin plass. Heia Danmark.

Friday, October 08, 2010

halvabo

Jeg og Linda møtte halvabo på gata i går. Han har fått skjegg, og jobber med diplomen sin i data.

BOOKET BILLETTER (2)


Jeg og min bror henger oss på nyttårsparty i Vietnam og har booket samme flight som Pål, Christian T og Morten. Vi har noen spørsmål om reisen:
- rekker vi flyet til Vietnam? det er vinter, juleavvikling og SAS fra Oslo til Frankfurt og to og en halv time å gå på.
- må bagasjen sjekkes inn på nytt i Frankfurt? Hva skal vi egentlig med bagasje, er det planlagt noen aktiviter utover å spise opp all maten og drikke alt øllet deres der nede? ;)

Thursday, October 07, 2010

MAster degree in communication

jeg liker denne
DENNE.
Blir ganske syk etterhvert. Er nok litt annerledes enn Iver

Wednesday, October 06, 2010

svensk øl

Jeg og Anders drar kanskje til Sverige og kjøper innmari masse spennende øl. Jeg er ivrig kjenner jeg.

Regntøy

I dag gikk jeg med regntøy til jobb. Det er første gang jeg bruker regntøy til skole/jobb på innmari mange år. Vet ikke nøyaktig hvor mange år, men det var helt garantert lenge før jeg fikk mobiltelefon.

Sunday, October 03, 2010

Arkeologisk funn i Sandvika


På et klatrefelt i Sandvika her om dagen fikk jeg øye på denne innrissingen i fjellet. Dette er en primitiv form av Schrødinger likningen, og tyder på at norske forfedre hadde innsikt i kvantefysikk mye tidligere enn hittil antatt. Den kan umulig ha blitt risset inn i nyere tid, siden Sandvika området har bare blitt besøkt av økonomer i nyere tid. Vi ser også under likningen at de hadde kommet til bokstaven D i alfabetet på den tiden det ble risset inn, og det er mange hundre år siden. Tror dette er på høyde med Ida.

Saturday, October 02, 2010

Ny sykelig film





La meg få feedback på min nye film. Den kan ses HER! Jeg liker eksplosjoner, og sette store kjente bygninger i brann.