Wednesday, March 30, 2011

Merkelig nok..

..var Egil innvolvert i en håndbakduell natt til i dag. Like forbausende var det at han tapte.

Tuesday, March 29, 2011

Håvard gambler på cricket

Etter å ha sett sin første cricketkamp noensinne på lørdag, valgte Håvard å satse tungt på Sri Lanka i dagens kamp. Det ble mer spennende enn han kanskje hadde håpt, men seieren var aldri i realiteten truet, og Håvard kan inkassere en pen gevinst.

Friday, March 25, 2011

Fredagsseks

Jeg liker å stå opp 6am på fredager, fordi jeg da kan ta helg 1 time tidligere.

Thursday, March 17, 2011

Martin til birken

Etter at Egil ikke fikk startnummer, og Håvard og Ketil ikke stiller til tross for flere veddemål, ser det ut til at bloggens "ære" i birken i år må reddes av Martin.

Han skal gå en stafett, og bidrar med den lengste etappen, på 18km. Han vil måtte gi på i motbakkene for å holde Team Prydz bak seg.

Wednesday, March 16, 2011

fellesbloggen på thai


jeg er på jobb i THAILAND. det er artig at halve fellesbloggen blir å lese på THAI . Jeg har lært å si "takk" og "hei" på thai.

Sunday, March 13, 2011

Brage har bursda'!

Gratulerer med dagen. Jeg syntes det var litt morsomt at han blir 31 på den 13. Symmetrisk på en ok måte. Jeg kommenterte det samme i min gratulasjons-SMS.

Tuesday, March 08, 2011

Kåk



Da fikk jeg omsider kjøpt meg kåk i Oslo jeg også, den gikk for ca 4.5. Det må males og ordnes endel, men badet er nytt, så mener det skal gå greit :) Flytter inn med søster'n i første omgang.

Bruttern har love å pusse opp kjøkkenet.

Saturday, March 05, 2011

Moderne video

Fant en genial VIDEO. Ekte video blandet med VISUAL FX blir alltid en "VINNER"