Thursday, June 30, 2011

Finsnes

Jeg kan rapportere om at Hansen er i Finnsnes. Han tar sikte på å være der 1 uke.

Sunday, June 26, 2011

Det er riktig...


...at jeg var i Trondheim i helgen. På fredag var vi hos "Håvard" og på lørdag var vi hos "Martin". Jeg ble godt tatt i mot av Hansen, som jeg også bodde hos.
Vi så ingenting til BAB - selv om vi prøvde å sende SMS og RINGE - vi fant dette litt "leit".

De e itj no som kjæm ta sæ sjøl

Sild

Jeg var på fisketur i formiddag, og brukte sild som agn. Jeg har vaska henda med håndsåpe mange ganger, brukte alle mulige såper jeg fant i dusjen og i tilegg har jeg brukt en anti-lukt-såpe av stål for kokker. Etter dette gned jeg henda mine inn med aftershave.

Henda mine lukter nå sild.

Saturday, June 25, 2011

Friday, June 24, 2011

Ferie

På søndag drar jeg til Irland på ferie. Jeg skal være der i 3 uker. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre i ferien ennå, men det blir nok noen bilturer rundt om kring. Når / hvor skal folk feriere?

Monday, June 20, 2011

Storbrittania

Jeg har vært to uker i Storbrittania. Det er et fint sted, men jeg har et par forslag til forbedringer:
    -Det går an å la varmt og kaldt vann renne ut av samme tut på springen.
    -Det er vanskelig å ferdes i trafikken når alle kan parkere midt i veien. Særlig det faktum at kjørelys ikke er påbudt gjør dette vrient, da det ofte er vanskelig å se om en rad med biler er parkert eller om de står klar til å svinge.

Sunday, June 19, 2011

Teddy på kjelleren

I går var vi på den lokale puben kjelleren på Carl Berner. Vi så til vår store forbauselse at vår venn Teddy ikke var der. Men mannen på bildet (øverst med brillene) visste råd. Han var god venn av Teddy og tok derfor en rask telefon som førte til at både Teddy og kona kom. Vi ble alle ganske teddy etterhvert.

Wednesday, June 15, 2011

lite blogging


det er lite blogging for tida - hva skyldes dette - begynner folk å bli gamle og trøtte

Monday, June 06, 2011

Tilbake fra MiT (Amerika)

Da er jeg tilbake fra MiT. Det var "spennende" å presentere for 250 stk med MiT fjernsyn tilstede. Mange likte det vi holdt på med så tiden får vise om det blir noe "samarbeid" ut av det. Artig å preike med "eliten".
Noen av presentasjonene var veldig teoretiske, uten anvendelser (spesielt de som kom fra Harvard university) noe bildet nederst VISER ((Hamilton Jacobi Isaacs equation anvendt i grafteori?). Selve presentasjonen begynte slik "OK, Lets dive straight into the math" uten å presentere noe agenda, metode eller motivasjon. Respekt. Legg merke til at hele ligningen blir 0.
Det øverste viser meg presentere litt anvendt grafteori på store empiriske grafer. Selve Boston var litt som et stort Frogner - litt snobbete, veldig rent og pent. Jeg trives nok litt bedre i eksotiske utviklingsland. Det viser seg at både Bernt og Brage var i nærheten av Boston da jeg var der. Hadde jeg hatt bedre tid kunne vi drukket "øl" sammen. Jeg fikk drukket litt øl med noen andre forskere, men ble overrasket over et kraftig uvær med lyn hvert sekund slik at lyset gikk på puben. Vi ble så alle kastet ut i regnværet. Det viste seg at det var en tornado like i nærheten som drepte 4 mennesker, og det var emergency situation i Massachusetts.. Det er visst sjelden slikt forekommer så langt nord i Amerika. Vi fant fort en ny pub ved Harvard University der vi kunne drikke mer. Det var ganske rolig da de fleste studentene hadde tatt "ferie".