Wednesday, July 27, 2011

Mulig positiv trøndersk ølnyhet

Jeg ser at en kis fra 2 rom og kjøkken skal holde ølkurs under Trøndersk matfestival. Jeg lurer på om det betyr at de har fått bedre ølfokus der. Er et par år siden jeg spiste der sist, da hadde de som sedvanlig 4-5 sider med forskjellig vin, men Dahls fat var supplert med Heineken, Corona og Carslberg etc. Det skal sies at de hadde Frydenlund Bayer, som jeg valgte, så det kunne ha vært "værre". Men det er å håpe at ølutvalget nå er betydelig bedre, eller i det minste vil bli det framover. Kanskje de kan pare øl til mat også. Noen som har spist der i det siste som kan si noe om ølmenyen? Jeg husker vi fikk god mat der, så det kunne fort blitt et knall sted med litt øl.

Sunday, July 24, 2011

Bombe på nært hold



Mange som spør åssen det går med Charlotte etter angrepet. Det går etter forholdene "bra".

Hun gikk forbi bilen med bomben ca 15 sek før den gikk av, og var nok en av de siste som passerte bilen før det smalt.

Som det øverste bildet viser gikk hun fra inngangen på jobben, merket med B på kartet (olje og energidep), forbi bombebilen og var ved punkt A (rett bak regjeringsbygget til Jens) når det smalt. Hun vurderte å stoppe opp og prate med en kollega rett utenfor inngangen, men glad hun ikke valgte å gjøre det i ettertid. I tillegg vurderte hun å sitte litt lenger for å lese et dokument. Kollegaer har sagt at det fløy både pc'er og møbler gjennom gangene og taket hadde falt ned (se bilde av OED bygget nederst), og de hadde ikke klart å komme seg bort til kontoret til Charlotte - så det kom mange bekymrkingsmeldinger - heldigvis hadde hun nettopp gått. Det smadrete kontoret hennes er den røde prikken på kartet. Statsministerbygget har tatt av for mye av eksplosjonen. Hun ble blåst bort av sjokkbølge, fikk masse små glasskår på seg og mistet noen eiendeler. Like etterpå ble hun jaget bort av politiet som ropte at alle måtte komme seg bort pga bombe. Jeg møtte henne på sykkel og fikk kjørt henne på akutten med taxi (alle ambulanser var opptatt (samt ikke svar på 113!). Det går heldigvis bra etter forholdene (les:flaks!), men flere av kollegaene hennes er alvorlig skadet
Det nederste bildet viser jobben hennes - rød pil er hovedinngangen


Har forresten skumleset manifestet til terroristen (som Krana forøvrig gikk i parallellklasse med). Det meste virker som uvitenskaplig hat-vrvøl. I punkt 3.71 står det at han ønsker en advokat som skal ordne åpen høring og at han skal skaffe skreddersydd tempelridderdrakt. Det skal bli interessant å se i morgen!

Til minne om ofrene fra fredagens meningsløshet

Tribute to Norway from PRS on Vimeo.

Thursday, July 21, 2011

Torgis - friskis?

Fikk for litt siden en noe forbausende sms, min mobil påsto at den kom fra Hansen. Meldingen var sendt 08:54 og sa følgende: "Ingenting som en frisk fjelltur om morgenen! En pangstart på dagen!"

Litt mer meldingsutveksling og det viser seg at unge hr Hansen er på tur til Geitfjellet via Våttakammen i Bymarka. Han vurderer dessuten å gi seg selv en belønning når han kommer fram, ytterst overraskende består denne "belønningen" kun av "litt vann."

Wednesday, July 20, 2011

Thomas og Vegard

Den Thomas som ikke er Nintendo-Thomas, men som i mange kretser er kjent som Thomas 2, fyller i dag år.

Det samme gjør Vegard, som er fra Nord-Norge.

Gratulerer til begge to.

Tuesday, July 19, 2011

Hansen-observasjon

I går rundt kl. 21 observerte jeg Hansen. Han hadde antakeligvis vært på bunnpris, og gikk derifra med en full handlepose. Jeg kan spekulere i at han hadde kjøpt potetgull og cola. Han var for langt unna meg til at jeg gidda å innhente han for passiar

Monday, July 18, 2011

Togår

Toget Thomas, som slo igjennom som Nintendo-Thomas, fyller i dag år.

    Hurra!
      Hurra!
    Hurra!

Friday, July 08, 2011

Irsk skandalekebab



Jeg er for tiden i Irland, og bestemte meg for å spise en kebab på spisestedet Abrakebabra. Det viste seg å være den værste kebaben i manns minne! Dama bak disken stappa et pitabrød i mikroen og fylte det så med råttent döner-kjøtt, kål, KETCHUP(!) og en form for sur dressing. Dette var nesten det fæleste måltidet i mitt liv

Thursday, July 07, 2011

Durianchips-misnøye


Durian er kjent som kongen av frukter i Sør-øst Asia.

Mange husker klasseturen vi hadde til Malaysia i 2001. Dette var da Krana oppdaget Durian. Det gikk så langt at han bestilte en kasse full av Durian som ble fraktet fra fastlandet til øya Tioman med båt. Der grafset han det til seg sammen med lokale malayer.
Sist gang jeg var på jobb i Malaysia kjøpte jeg med en Durian t-skjorte, noe han satt stor pris på. Når jeg nå kjøpte med en eske ekslusiv Durian potetgull fra Thailand, syns han dette smakte dritt. Det overrasket både meg og hans kamerat "grekeren George". Vi syns det smakte svært godt. Må si at jeg var litt skuffet over dette, da jeg brukte mye krefter for å få fraktet dette til Norge.

En litt artig trønderhistorie om Durian

Rapport fra maiden igår

På bussen til telenor arena var det mange som vorset med sprit. Det var urutinert å ikke ha tenkt på dette da det bare fantes utvanna ringnes til 75 spenn i ølteltet. Det var også telt der man kunne få kjøpt burger og pølse. Jeg spiste to burgere i løpet av kvelden, mens PRS tok bare en liten wiener siden han skulle spare plass til kebab etter konserten, noe han gledet seg veldig til. PRS hadde også gått fra Torshov til Skøyen for å oppnå en kalori-balanse i forhold til det kommende inntaket. Etter konserten skulle han også hjem.

>PRS 00:24 kjøpte stor biffkebab tok lang tid å lage

PRS hadde også spist kebab både mandag og tirsdag. Det blir spennende å se hvordan dette utvikler seg i helgen

Monday, July 04, 2011

Onsdag: Iron Maiden og A.Cooper


Maiden spiller i Oslo på onsdag. Alice Cooper skal varme opp. Jeg og Dr.T tar turen. Noen andre som er med??

Sunday, July 03, 2011

PRSi godt kebabhumør

Som vanlig forsvinner PRS rundt 1 tiden på natta for å spise kebab. SMSer fra igår:

PRS 01:18 Iransk kebabsref

PRS 01:20 Ble kjent med iranenre. Spiser kebab m eksrrtra mais. Åå

PRS 02:46 Kebab igjen

Saturday, July 02, 2011

Friday, July 01, 2011

Bursdags-Bab

I dag har Bab bursdag, hurra! Spent på om han inviterer på hjemmelaget øl og kake:-)