Tuesday, September 28, 2010

Iver-observasjon

Under en joggetur i går ettermiddag/kveld hadde jeg den ære av å observere Iver. Kl 18:22 krysset våre veier ved Eidsvolls gate 18. Han så kjapt opp på meg, men kjente meg dessverre ikke igjen:-( Iver hadde sin trofaste skinnveske i hånda og var trolig på vei hjem etter en bedre dag med forskning.

Sunday, September 26, 2010

Marathon

Jeg kan bekrefte at siste mila på marathon er barskt. Det er vanskelig å GÅ NORMALT etterpå. Jeg slo jimmy på halvmarathon. det var viktig. Men bragis hadde en imponerende tid i fjor- men han er jo ung og sprek

Saturday, September 25, 2010

VIKTIG husnytt

Har akkurat hørt at Torgis og Toget skal flytte sammen nær Lade kirke. Ingen av dem har sett stedet. Det er ordna via en håndballtirsdag. De flytter inn en gang etter neste tirsdag. Spennende, ja spennende!

Oslo Marathon

I dag hentet jeg startnummer til Oslo Marathon (nr 1814). Jeg hadde en jakke og iver skjorten (som jeg fikk av dr.fjeldberg) under. Da jeg måtte prøve størrelse på marathon t-skjorten måtte jeg også eksponere iver-skjorten. Det var mange som så overrasket ut, og det var en som sa "han er det noe kjent med". Da jeg fortalte at han var fysikkprofessor svarte han at han hadde forvekslet med en annen.
I marathonposen lå deg også en boks makrell i tomat. Boksen var mindre enn en standard makrell-i-tomat boks og hadde ingen skarpe kanter.

edmund har fått stilling som postdoktor



Edmund begynner snart som postdoktor ved NUS. Ellers så sitter han og prøver å finne ut av xi rong li's HYCA-teknikk for prediksjon av ytelsen til PDAF. I kommentare på msn sier han "er ikke godt å si om jeg har en eller annen bug eller om selve gauss-antakelsen bryter sammen". Gratis!

Friday, September 24, 2010

SEM



Det kom nylig et spørsmål på bloggen her om hva en SEM var. I dag så jeg denne hjelpsomme illustrasjonen på tavla på SEM-rommet. Håper alt nå er klart.

Toghelg hos Ketil og Torgis

Siden Martin og Vibeke får besøk må Toget tilbringe helgen hos Ketil og Torgeir.

Wednesday, September 22, 2010

For Super Mario fyller 25 år omtrent på denne tia



I følge Wikipedia ble Super Mario 1 sluppet 13. september 1985 i Japan, men på kulturkanalen P2 vier de dagen i dag til vår alles favorittitaliener. Hurra!

Tuesday, September 21, 2010

bra prog

Hei,

Fant et bra program som kan rippe musikk fra spotify.

Har lagt det ut
HER!

Bakdelen er at man må recorde sangen (dvs spille av hele sangen for å fange den, men kvaliteten ser ut til å bli veldig bra - det er lett å kopiere hele album da den klarer å skille ut pausene og konverterer automatisk hver sang til mp3)

Det blir nå lettere å samle filmmusikk (lager to filmer nå!)- men vet ikke hvor god spotify er på soundtracks (finner fks ikke The Rock) - uansett kanskje nyttig for dere andre også

Pål

Maiden til Oslo neste sommer


De kommer 6. Juli. Jeg har lyst til å dra om ikke det kolliderer med Brages bryllup.

Monday, September 20, 2010

Forlovelse

Det er en glede å følge opp tradisjonen som Svein satte igang, og jeg kan herved annonsere at Berit og jeg skal gifte oss. Fellesbloggen er dermed det første massemediet som publiserer denne nyheten.

Friday, September 17, 2010

Tog=lærer

Toget har fått lærerjobb. Jeg vil gjerne vite på hvilken skole.

Wednesday, September 15, 2010

Man kan unnslippe monsteret i SkiFree!



Jeg fant nettopp ut at man kan unnslippe monsteret i SkiFree! Ved å trykke "F" kan man vistnok kjøre fortere enn monsteret og fortsette å kjøre ski i all evighet. Dette er voldsomme nyheter!

Saturday, September 11, 2010

Friday, September 10, 2010

Viktig men ukjent nytt!

Ola Hunderi er på forsida av Steinkjeravisa. Det vites ikke hvorfor. Følg med!

Nøkkelsmell i tussmørket

Jeg stod opp 5am i dag for å skvise inn viktig arbeide på SEM. (Det er et opptatt instrument, med lang ventetid.) Men når jeg kom på jobb viser det seg at jeg ikke har tilgang inn i korridoren der SEM'ene står, selv om jeg har brukerkonto på mikroskopet. Jeg forsøkte å ringe NTNU vakt og forklare situasjonen, men han hadde naturlig nok sine ordre om å ikke slippe inn NOEN. Jeg sitter nå på kontoret og drikker te.

Thursday, September 09, 2010

Knall leilighet til salgs!

For bloggerne (og bloggens lesere) som fortsatt ikke har noe sted å bo, en knall leilighet på skjønne Nardo ligger nå ute for salg. Jeg blir kanskje ansett som subjektiv når jeg sier dette, men det er en nydelig leilighet, ja, nesten litt av et kupp!:-)

Fin kveld i Korsvika



Siden vi har en "indian summer" i Trondheim om dagen, var Egil, Martin, Svein og jeg i Korsvika for å grille med våre kvinner. Det var riktig flott.

Wednesday, September 08, 2010

Tuesday, September 07, 2010

Sony's kebab

Thomas har skrytt mye av Sony's kebab. I dag gikk jeg tilfeldigvis forbi og måtte prøve kebaben i edru tilstand (vanlig kebab, medium saus). Jeg hadde høye forventninger, men må si jeg ble skuffet. Eneste som var bra var selve pita'en. Torshov kebab kan nok lett hamle opp med dette. Kanskje var det kylling eller shawarmaene som er bra, eller er thomas superdrita hver gang han går forbi? he he he he

Og i dag - Svein 31!

I dag fyller Svein 31 år. Det er nesten for meget, men ok. Gratulerer!

Monday, September 06, 2010

Martin er 30




I dag fyller Martin 30 år. Det er ganske mye, men ok. Gratulerer med dagen.

Friday, September 03, 2010

Thursday, September 02, 2010

Egil byr

Egil har budt på en leilighet i Persaunvegen. Slu som han er har han begynt lavt, og forsøkte seg med 150,000 under takst. Budet ble avslått. Egil er fortsatt interessert.