Sunday, September 25, 2011

Bryllupsfest!



Merk: kvelden er ung på bildene :-P
Pål er nå GODT GIFT!

Tuesday, September 20, 2011

Look-a-like

Jeg og Linda var og så Hodejegerne her om dagen. Det var en spennende film med et i etterkant litt søkt plott, omtrent som forventa av Nesbø. Linda gikk i flere dager rundt og grublet over hvem det var Aksel Hennie hadde minna henne om i filmen. Det var noe kjent lissom. I dag kom hun på hvem det var. Svaret er her. Jeg synes det var litt morsomt.

Saturday, September 17, 2011

Barnebesøk og tegnefilm

I helga har vi besøk av vår niese på 10 år. Hu viste oss åssen vi kunne få engelsk tale på tegneseriekanalene Boomerang, Disney og Cartoon Network, noe vi satte stor pris på. Regner med at det blir mye tegnefilm her i huset framover. Til gjengjeld hjalp jeg henne med et par vriene brett og fant noen hemmelige gullmynter på hennes Super Mario Bros. spill til Nintendo DS.

Friday, September 16, 2011

Stort tyggisbeløp.

Martin er nå på reise, og har handla på tax-free. Han har handla tyggegummi for 1044 DKK.

Dyrelivet på Singsaker


Jeg har tidligere, ved flere anledninger, beskrevet dyrelivet på Singsaker. I dag tidlig så jeg og Linda en grevling i krysset Kristianstensbakken/Rogerts gate/Tyholtveien. Han eller hun vraltet mot oss på fortauet, og fikk ettervert øye på oss. Som reaksjon på dette kravlet han under en hekk og et gjerde inn i hagen til Tyholtveien 8. Jeg gikk bort til nevnte hekk og kikka inn i hagen, men klarte ikke å se grevlingen lenger. Så hørte jeg plutselig bjeffing fra lenger opp i hagen, og så etterhvert at hunden i huset, som stod bundet ute, hadde møtt grevlingen. Grevlingen reagerte med å skyte bust på en veldig imponerende måte; grevlinger har ganske lange hår så effekten var betydelig. De to dyra sto og så på hverandre en stund og flekka tenner, mens grevlingen trakk seg sakte tilbake. Jeg vil si at tilbaketrekningen foregikk litt i rykk og napp. Det var nok i ingens interesse at konflikten skulle utvikle seg til blodig alvor, og dessuten var bikkja bundet og kunne ikke oppta forfølgelsen. Grevlingen kunne derfor etterhvert begi seg videre, fra mitt ståsted "opp på skrå mot venstre". Jeg kan tippe at ferden gikk mot skogsholtet rundt festningen, kanskje via Kristianstensbakken 40 og/eller Tyholtveien 10b. Siden det var såpass sent på morgenen var det begynt å kjøre endel biler, så jeg håper at han eller hun kom seg i hiet sitt uten uhell.

Sunday, September 11, 2011

Go'gutten Håvard

Håvard er kjent for å være en liten jævel som ofte finner på sprell som å putte snus i øl, majones i tannkrem og andre spikk. I går viste han imidlertid sin gode side da han hadde med seg en presang til meg fra sin Belgiatur tidligere i sommer. Presangen bestod i et flott ølglass med påskriften 'Bab', og noe så fantastisk som en flaske Westvleteren 12. Dette er en øl som igjen og igjen er blitt kåret til verdens beste øl, og som kun brygges i begrenset opplag og derfor er svært vrien å få tak i.

Jeg skal faen meg heie på Leeds i 3 kamper framover. Takk Håvard!

Monday, September 05, 2011

Teddy

















takk for en meget bra dag på lørdag. det var sinnsykt godt planlagt alt sammen. Løgndeteksjon, Iver+bo-sture masker, Teddys tale, sjøfly, kebablaging , osv osv osv.
jeg er fortsatt fyllesyk
Sorry at noen fikk for sterk kebab :D

Sunday, September 04, 2011

Schengen i praksis

Jeg har nå ufrivillig fått bekrefta at man kan fly til Tyskland uten pass.

Saturday, September 03, 2011

Luft!


Det blir en luftig tur for Pål, med avgang fra sjøflyhavna på vestkanten :-)

utdrikkingslag!


PÅL skal settes til veggs i dag! :-)

Friday, September 02, 2011

Langøya

Heter du Jørgen og hadde sex på Langøyene i 2009?
Ja
Nei
Vet ikke