Tuesday, August 25, 2009

Hva slags øl?


Nytt bilde av ølet fra en litt annen vinkel. Vanskelig å si, men lurer på om det kanskje står "Red"? Noen andre som har drukket det og husker hva det heter?

6 comments:

Brage said...

Det står vel "Beck" på flaskehalsetiketten..

Dr.Kvant said...

Hva slags øl er Beck ......? Fint om du kan finne et bilde som støtter opp om din påstand. Forresten så kaller den tyske produsenten sine øl for Beck's, hvis det er dette du hadde i dine tanker.

dr_bab said...

Det står nok ikke Beck, men Bock såklart! Gjorde et søk på ratebeer etter amerikanske øl med Bock i navnet, og sorterte etter antall ratings for slik å finne de mer tilgjengelige utgavene.

Det er nok hevet over enhver tvil at Egil har drukket en Shiner Bock, man kjenner tydelig igjen bygningen på flaskehalsettiketten.

Artig detektivarbeide dette!

Unknown said...

Bra forska, bildebeviset hever påstanden om Shiner Bock over enhver tvil.

Brage said...

Bra forsket, tenkte du ville finne svaret. Jeg forsøkte å følge sporet fra menyen som kan skimtes i forgrunnen, mener nemlig å lese at det står "Longhorn restaurant". Dessverre har de ikke publisert drikkemenyen sin på nett, kun matmenyen. Så denne vant Dr Bab!

Toget said...

Jeg brukte også Brages fremgangsmåte og kom dessverre heller ikke i mål. Gratulerer til Bab som er fellesbloggen ubestridte detektiv.