Tuesday, March 13, 2012

Brage og Brussel

I dag har Brage bursdag - gratulerer! Til venstre er et bilde av bursdagsbarnet og undertegnede. Tredjemann på bildet er amerikafareren Bernt, som i helgen tok turen til Brussel kun for å drikke øl sammen med oss - hyggelig! Ikke til stede på bildet, men skålende i Brussel var også Håvard og Bab. Turen var god.

Ps: Vi skåler ikke i Moeder Lambic - feil glass!:-( Kanskje noen faktisk husker hva vi her hadde i glasset av godt øl?

3 comments:

Brage said...

Tror det kan være IV Seasons, Saisson? Den var best av de vi fikk denne aftenen.

dr_bab said...

Jeg trur Brage har rett angående øltypen. Evt. kan det være aperitifen "Taras Boulba". Jeg er forøvrig enig i at "Jandrain-Jandrenouille IV Saison" var det beste ølet i smaksmenyen, og et av de beste jeg smakte på hele turen.

For øvrig drakk jeg mange "Tripel Karmeliet". Jeg visste at den var god, men jeg fikk virkelig smaken på den i løpet av turen. Det er en "moteøl" hos meg p.t.

Den finnes på det norske vinmonopol, og anbefales som et godt kjøp til 50 kroner flaska.

Unknown said...

Aiai, det var pussig ang Tripel Karmeliet, den er veldig god, og tilgjengelig i Norge, som du sier. Kjørte en bestilling fra systemet i forrige uke der vurderte en kasse av denne, men ble nr 2 på ratebeer liste istedet - Chouffe Houblon Dobbelen IPA Tripel. Begge har 99 overall, og 100 på style. Uansett, latterlig billig på Systemet, 22 svenske flaska (er jo 8%, Karmeliet er vel 9%, men et par spenn ekstra for den vel). 50 på polet ække jovialt, men roger nok, som du sier.