Sunday, July 30, 2006

Torgeir Hansen: nytt jobbintervju!!!!!!!!!!!!!!!!!

Som dere vet er Hansen i Nord-Norge. Han har brukt de siste dagene på å snekre på en hytte.Etter mye om og men har han blitt tilkalt på nytt jobbintervju i Oslo! Han vil ikke si hvor det er , men han sier det er i en kebabbutikk.Jeg har iallefall tilbudt han husvære.Tidspunkt: Han vil ankomme Oslo tirsdag, og være her på ubestemt tid fremover. Som dere vet har jeg gåavstand til de beste kebabsjappene, og dette vil også Hansen få glede av.Alle som vil få et glimt av Hansen i Oslo, kan kontakte meg så vil jeg se hva jeg kan gjøre.

Gøy på landet

Egil er for tiden som de fleste vet på Stange. De fleste bloggerne er nok ukjente med hva man kan ta seg til på en slik plass. Jeg har ikke full innsikt i hva Egil bedriver, men jeg regner med at han trener og spiser mye. Ellers vet jeg at han har vært på en fest som medførte 2 mils sykling midt på natten, og at han har deltatt i en kastekonkurranse.

Sunday, July 23, 2006

ymse

Jeg drar til Bergen i kveld. Blir der på ubestemt tid, men vil anslå et sted mellom 1 og 2 uker. Hansen er i nordnorge hos familien sin. Han var på grisefest i går. Vet ikke når han kommer tilbake. Egil er også hjemme hos sin familie. Toget er hjemme hos mamma og pappa. Han jobber en god del, men har tatt seg tid til å spille Magic i Amerika, for det liker han så godt. Resultatet var skuffende. Han har bestilt en ny bærbar msn-maskin, og regner med å være mye mer aktiv på msn når han får den. Til høsten skrives et nytt kapittel i hans livs bok, denne gangen som pedagogikkstudent. Håvard er bortreis på offshorekurs. Tilbake står bab, men han har kjæreste. De skal kose seg med å spise reker i kveld. De kjøpte to store poser, for det var så billig og godt.

Friday, July 21, 2006

Kebabkverulanse

Jeg vil gjerne rapportere at Pål havnet i en voldsom krangel ved en kebabsjappe i hovedstaden natt til fredag. Som sedvanlig på en sen kveld var det stor trafikk og en lang kø av kebab-hungrige mennesker. Mange av disse må antas å ha vært ruset på alkohol. Siden Pål var en gammel kunde og kjær venn av innehaveren, ble han servert tidligere enn man skulle anta ut ifra hans plass i køen. Dette falt i dårlig jord hos en herre i køen, som trolig var både veldig sulten, veldig full, og dessuten veldig teit. Den forsmådde knuffet til Pål på en slik måte at denne falt omkull, ikke uten smerte. Med sin bakgrunn fra shootfighting greide Pål å legge sin angriper i bakken med et låsegrep. På dette tidspunkt kom innehaveren ut og sa med sinna stemme at hvis det skulle være på den måten, så får ingen mer kebab.

Pål fikk sin kebab, og så dro han sin vei.

Monday, July 17, 2006

Martin er ute på vift

Det må meldes at Martin har vært på date i helga. For de som ikke kjenner historien, ble Martin oppsøkt av en hyggelig ung pike på nattklubben Vista sist torsdag, etter at vi hadde drukket mye av den spriten som var igjen på Stavne. Dette endte med at nevnte pike gav Martin sitt telefonnummer , hvorpå det i løpet av fredagen ble avtalt et møte på lørdag.

De var vistnok på Choco Boco sammen før de dro på en fest hos noen venner av piken. Martin uttalte at det var litt skummelt å være på date, men ganske fint også. Piken heter Celin, og det er uvisst hva den videre utviklingen blir.

Thursday, July 13, 2006

Dag har levert masteroppgaven!

Jeg finner det naturlig å melde i denne nyhetskanalen at jeg har valgt å levere diplomoppgaven i dag. Jeg velger å grille med mine nærmeste venner på Stavne i dag klokken 18. Alle bloggere er invitert. Det vil bli servert Fernet Branca og annet godis.

Bilde fra veileders gjennomgang av oppgaven. Spørsmålet må kunne sies å være av filosofisk karakter.

Hansen observert i friluft

Hansen ble observert utenfor 7-11 på Bakklandet kl 0115 til 0130 natt til i dag. Han var kledd i sin sedvanlige klær og i godt humør. Han var på vei til noen kompiser som visstnok hadde så 'masse øl' - hvilket de visstnok var villige til å dele på. Undertegnede hadde desverre ikke anlednnig til å bli med :(

Hansen hadde mistet kredittkortet og med 41 kr ble det kun nok til en 10 lucky på seven. Han skal kanskje til Finnsnes neste uke, men er ellers innstilt på å ta en fest da. Han er fremdeles jobbsøkende.

Wednesday, July 12, 2006

Sommer

Jeg skal fra og med lørdag være hjemme kun i noen ytterst få dager den neste måneden, nemlig lørdag til og med mandag. Jeg vil oppfordre de som fremdeles er i trønderstaden til å ta en skikkelig fyllefest neste uke, pluss de som er i hovedstaden til å ta kontakt dersom de er tilstede 1. august.

Hva er øvriges reiseplaner? Turen går til Østerrike og Thailand (jobb) og Tyrika (ferie). Jeg tar herved på meg å sjekke ut kebaben på disse lokasjonene.

God sommer!

Tuesday, July 11, 2006

Kebab og velvære

Det kan argumenteres for at bloggens nasjonalrett er Kebab. Siden dette forum nødvendigvis må bestå av en enorm mengde resurspersoner innen kebab-feltet, faller det seg naturlig å henvende meg hit når jeg har et spørsmål på området.

Jeg har nylig besøkt de sør-østlige deler av kongeriket, og under mitt opphold der smakte jeg noen gode kebaber. At kebab smaker godt er det vel ingen tvil om, men jeg stiller spørsmålstegn ved påvirkningen inntaket av slik hurtigmat har på ens generelle sundhet og helbred. La meg illustrere dette ved å fortelle om en generell kebab-opplevelse.

T=00:00 Oralt inntak av 1 stk kebab i pita (Döner Kebab).

T=00:05 Jeg fornemmer en unormalt kraftig metthetsfølelse, nærmest ubehagelig.

T=00:20 Metthetsfølelsen gir seg, samtidig som magen begynner og rumle og tumleog lage uventede lyder. På denne tiden overvinnes jeg av giddalaushet og tretthet, og ønsker helst og forholde meg i ro.

T=00:50 Jeg overvinner trettheten og er kapabel til enkle gjøremål. Lydene fra magen vedvarer.

T=01:00-04:00 Jeg plages av repeterende sure oppstøt med en smak av chili og kebabkjøtt. Jeg føler det nødvendig med store mengder tyggegummi med frisk smak.

T=01:30 Jeg må bæsje for første gang. Det er relativt uproblematisk, selv om det kan komme noe brått på. Rumlingen i magen roer seg etter endt toalettbesøk.

T=06:00 Jeg må nok en gang 'på bomelom'. Denne gangen kreves det noe mere innsats å gjenomføre et vellyket opphold i avlukket.

T=14:00 (Typisk etter søvn) Tredje besøk til toalettet. Her kommer det gjerne mye mais, og odøren er interresant.

T=20:00 Siste kebab-relaterte toalettbesøk. Her kjenner jeg gjerne en lett svie i anus, trolig pga den voldsomme trafikk der det siste døgnet.

T=30:00 Tilbake til normalen.

(dette er ikke en spesifikk kebab-hendelse, men en typisk reaksjon fra mitt legeme på en typisk utgave av nevnte hurtigmat)

-------

Er det noen som har opplevd noe lignende? Og finnes det noen remedier mot slike helseproblemer? Jeg liker Kebab-trippen godt, men sideeffektene og komme-ned perioden er såpass røff at jeg vurderer å bli tørrlagt for godt.

Sunday, July 02, 2006

Heia Trondheim!

De tre øverste sakene på Adressa.no:

Fersket under heste-sex,
Motorsyklist kolliderte med sau,
Etterforsker jaktlag som skjøt bjørn.

Mohammed Ahmed vant årets gullkebab





Etter ti år i kebabbransjen merker han seg at nordmenn er blitt mer bevisste når det gjelder både krydder og kvalitet. I Palestina er det å gå ut og spise kebab noe eksklusivt og sosialt man gjør på restaurant.

http://oslopuls.no/restaurant/article1372653.ece