Tuesday, February 06, 2007

En hyllest til Pål

Jeg ønsker å dedikere et helt innlegg til en av bloggens mest aktive og vellykkede medlemmer, Pål. Som kjent feiret han både sin bursdag og innflytting til flott leilighet i Vossegatas beste strøk, der han ble hyllet av bortimot 40 fremmøtte. Pål fornektet seg ikke, og serverte både gulrøtter, stangselleri, agurker og kålrabi, samt de mer klassiske potetgullvariantene. Velkomstpunch var det også, men en oppskrift han hadde funnet på internett. Alle hygget seg og stemningen var på topp, og da Pål fant frem gitaren og dro pojkorna var ikke et øye tørrt. For en mann!

Og suksessen stopper ikke der. På mandag var Pål på jobbintervju for en stor norsk bedrift, der han feide all motstand til side og var blant de to personene som kom videre til et 5timers finaleitervju. Vi ønsker ham selvsagt lykke til, men vet jo at jobben er hans om han ønsker å forlate satelittbransjen.

Til helgen drar altså Pål på en meget fortjent feriereise sammen med damen sin, en lekker liten snelle. De skal til India på noe backpackingaktig ekspedisjonstur, i hele 3 uker. Vi kan dermed nok engang se frem til eksotiske og velformulerte reisebrev fra Påls kyndige fingre. God tur og på gjensyn!

1 comment:

dr_bab said...

Pål, Pål he's our man,
if he can't do it,
nobody can!