Tuesday, February 06, 2007

Merkeligere enn fiksjon

43 år gamle astronauten Lisa Nowak ble pågrepet i Florida mandag, etter at hun iført parykk og trenchcoat skal ha forsøkte å bortføre den antatte rivalen Colleen Shipman i den tro at hun hadde et forhold til astronauten William Oefelein som var pilot under romfergen Discoverys siste ferd i verdensrommet i desember.

Ifølge politiet kjørte Nowak de 1500 kilometerne fra sitt hjem i Houston til Orlando i Florida, iført bleie på astronautvis for å slippe unødvendige pauser underveis.

Iført forkledning skygget hun deretter Shipman til en parkeringsplass, der de to kvinnene støtte sammen.

Da Shipman oppdaget at hun ble forfulgt, kastet hun seg inn i bilen og låste dørene. Nowak forsøkte å ta seg inn, og skal også ha sprayet pepperspray inn i bilen før hun ble frakjørt.

Politiet ble tilkalt og så hvordan Nowak forsøkte å kvitte seg med parykken hun hadde hatt på seg, sammen med et luftgevær, en stålkølle, en kniv, gummihansker og søppelsekker.

1 comment:

dr_bab said...

Det er et barskt miljø i rom-miljøene ser det ut til. Er det derfor Pål søker seg til andre jobber? Eller er det på grunn av det fuktige julebordet der han sovnet i en busk?