Tuesday, November 24, 2009

Spennende framgang for bloggen!

Teknologien går framover. Også for fellesbloggen. Nå vil til enhver tid de nyeste kommentarene vises i høyre marg. Dette gjør det lettere å følge utviklingen på bloggen, og vi også gjøre det mere attraktivt å kommentere gamle innlegg: hele bloggen vil straks se kommentaren din, i motsetning til tidligere da det var liten vits i å kommentere et innlegg med 4-5 nyere innlegg foran seg i køen.

15 comments:

dr_bab said...

Jeg er litt usikker på om dette faktisk virker, eller om funksjonen søker innleggene i rekkefølge, slik at de 7 "første" kommentarene i de siste innleggene vises først, uavhengig om de var de 7 siste kommentarene tidsmessig..

M said...

Jeg skrev en testkommentar i et annet innlegg som ikke kom med i listen jeg ser over siste kommentarer. Dr_dr_bab sine kommentater ser jeg dog.

dr_bab said...

Jeg ser hverken mine egne eller Martin sine kommentarer, hos meg er siste komentar Thomas dystre spådom om Egils kokkekarriere.

Brage said...

Uansett, dette er en gledelig forbedring, nå blir det artig å gjøre dypdykk i arkivet!

dr_bab said...

Nå ser jeg alt!

M said...

Nå ser jeg også mine egne kommentarer. Jeg skulle ønske kommentartidspunktene inneholdt dato, slik at ikke nye og gamle surres sammen.

Dr. Hall said...

Alltid skal Martin klage, det blir aldri bra nok

PRS said...

la meg teste

dr_bab said...

Funksjonaliteten er litt "treg", men absolutt fin synes jeg.

Margen begynner dog å bli ganske full. Jeg kommer til å la "recent comments" ligge øverst i margen til enhver tid, så lenge vi ikke har en aktiv meningsmåling gående. Da vil denne ligge øverst.

Avsluttede meningsmålinger skyver jeg nedover eller sletter. Per dags dato har jeg bare tatt vare på èn meningsmåling, kanskje jeg burde tatt vare på alle.

M said...

Jeg synes dette var en fin funksjonalitet. Om margen synes for full kan vi vurdere om det er noen av elementene der det er mulig å klare seg uten.

Dr.Kvant said...

Funksjonen ser ikke ut til å virke i Opera:(

Thomas said...

Funker ikke selv i rykende ferske Opera 10.10, hva skal dette bety!?

dr_bab said...

Fungerer det ikke i det hele tatt for dere med Opera? Ser dere f.eks. ikke gadgeten i det hele tatt?

Eller er det som for oss andre, at etter en viss tid kommer kommentarene opp?

dr_bab said...

Kommentatortidspunktene inneholder nå dato, etter Martins gode forslag.

Dr.Kvant said...

Det er framgang å spore, virker nå til en viss grad i Opera 10.10!

Ellers er det 1. desember i dag. Har folk fått mye kult i sin adventskalender? Regner med at alle bloggere har kalender ja? Selv fant jeg en liggende på kontorpulten i dag tidlig, for en bedrift!!;-D