Sunday, March 28, 2010

Å være turnuslege suger

Jobbing til alle slags ugudelige tidspunkt, bare mas fra alle kanter og man aner ikke hva man driver med. Det må være sånn Bush følte det da han var president. Ingen sammenligning forøvrig. Håper han var litt bedre betalt i det minste.

Ellers så jeg at Thomas kommenterte at han fikk vondt mellom øynene da han slo bakhodet. Det kan være en contrecoup-effekt, som man kan lese mer om her:
http://en.wikipedia.org/wiki/Coup_contrecoup_injury

7 comments:

dr_bab said...

Jeg har vært endel i Kristiansand selv i det siste, og har sett at Hansen også driver et antikvariat der nede.

Mama India er en av de bedre indiske restaurantene jeg har vært på - anbefales!

Krana said...

Det er bra! Kom deg tilbake hit og gjør noe fornuftig! (forskning)

hippokrates said...

Forutsatt at dr_bab snakker om mother india så har jeg fått det anbefalt før, så tror kanskje det er verdt et besøk. Overraskende nok er dette visst en slags mini-kjede som også finnes i Oslo i Pilestredet for dem som ikke er i Kristiansand så ofte. I tillegg finnes det en i Fredrikstad som heter det samme, men det er kanskje en tilfeldighet? Videre forskning er påkrevet.

Thomas said...

God observasjon, og/men jeg ble akkurat forkjølet i sammme tidspunkt men skjønte det ikke før senere, fordi symptomene sugde var litt pinglete... ville jeg ikke lagd drama:P

Thomas said...

Jeg har nå kjøpt hjelm og synes at alle skal gjøre det. fuckings au!!!!

Dr.Kvant said...

Hm, turnuslege i Kr sand. I mangel av noe bedre å ta seg til, liker du å baksnakke om folk mens du er på jobb...?:)

http://www.dagbladet.no/2010/03/30/nyheter/helse/innenriks/sykehus/11079487/

hippokrates said...

Det eneste jeg kan si foreløpig er at det ikke var meg som fornærmet (nær)komapasienten. Har ikke klart å få tak i hvem dette er,sannsynligvis har det skjedd før jeg begynte her i februar, så godt mulig at vedkommende ikke er på sykehuset lenger. Kanskje jeg kommer tilbake til det hvis jeg mot formodning vet hvem vedkommende er..