Friday, October 08, 2010

BOOKET BILLETTER (2)


Jeg og min bror henger oss på nyttårsparty i Vietnam og har booket samme flight som Pål, Christian T og Morten. Vi har noen spørsmål om reisen:
- rekker vi flyet til Vietnam? det er vinter, juleavvikling og SAS fra Oslo til Frankfurt og to og en halv time å gå på.
- må bagasjen sjekkes inn på nytt i Frankfurt? Hva skal vi egentlig med bagasje, er det planlagt noen aktiviter utover å spise opp all maten og drikke alt øllet deres der nede? ;)

6 comments:

Krana said...

FETT!!!!!!!!!!!!

1. Frankfurt er jo en effektiv flyplass, husk det er tyskland vi snakker om!

2. Tror vi slipper å sjekke inn på nytt i FF ja.

3. Ja, vi skal spise opp all maten deres og håper de har drikkbart øl der nede! Ellers ikke noe veldig planlagte aktiviteter enn å chille på en strand og dra til halong bay. Selv har jeg planer om å teste dette: http://www.youtube.com/watch?v=8m-AKiKHOqU&feature=related

Brage said...

Jeg glemte å sjekke visumregler for vietnam da jeg var der for 2 år siden. Alle opphold lenger enn 14 dager krever forhåndsbestilt visum. Vi ble reddet ved at vi stakk til Kambodsja, så turen ble dermed 2 ulike opphold i Vietnam.

PRS said...

bra jobba. Vi burde tenke på innenriksfly og hotell ganske snart. Vært snakk om nha thrang. Hva skjer med toget og ketil? Andre? forTELL OSS HVOR Du VAR bRAGE

Brage said...

Ho Chi Minh, Mekong Delta, Pho Quock, Kambodsja og Ho Chi Minh. ANbefaler veldig tur til tunnellene som Viet Chong brukte for å grisejule amerikanerne. Tviler på at noen av dere tør å krype gjennom de tunnellene.. mener jeg har noen bilder på Facern.

Thomas said...

1. Det er vel strengt tatt Gardermoen jeg er bekymret for ;)

Vi lander 30. Desember og drar 10.Januar, altså 2 + 10 dager, og trenger dermed ikke visum?

Må man ikke ha mikroskopise dimensjoner for å krype i tunnellene, say no more, say no more? :P

PRS said...

opprettet facebook gruppe - og lagd forslag til reiseplan!