Monday, October 11, 2010

Glad i øl

Jeg er ofte innom RateBeer. Her om dagen så jeg to stykker fra Frederiksberg i Danmark som står med hhv 18624 og 18131 ratings hver. Det er helt sjukt. Hvis man regner at man skal prøve én ny øl hver dag så må man holde på i hhv 51 og 49.7 ÅR. Med en ny øl HVER jælva dag. Og jeg vil jo anta at når du runder 10000 forskjellige øl så begynner det kanskje å bli litt vrient å finne nye øl? Respekt og honnør er på sin plass. Heia Danmark.

8 comments:

PRS said...

er det mulig å "jukse" her?

Krana said...

FY F***!!!!!!!

dr_bab said...

Man kan kanskje jukse, kikke litt på hva andre har skrevet og "koke" litt og sånn. Men jeg vil tro at folk kjenner hverandre i dette miljøet og slikt kunne bli avslørt?

Dette er forøvrig de to i Verden med flest ratings. Topp 4 er fra Danmark, og Danmark har 7 av topp 10.

Norges ære reddes av Yngwie på 25. plass (6176 ratings) Dette er en av forfatterne bak Norske ølbrev.

Unknown said...

Ser Yngwie har Närke Kaggen Stormaktsporter på 1. plass... Satan, jeg har lyst til å få tak i noe Närke, men det er vel nesten umulig. Nå er ikke fremtidsutsiktene dystre ølmessig da, men likevel.

dr_bab said...

Jeg la inn et <a href="http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,4347.0.html>innlegg</a> på Norbrygg om dette, så vi får se om man får noe svar.

Jeg tror forresten at det går an å få det til gjennom vinmonopolet på samme måte som fra Nøgne Ø. De ordner import og man må tolle og betale alkoholavgift og masse styr så det blir faen ikke lett/billig, men kanskje artig å sjekke muligheten.

dr_bab said...

Fant dette på Q&A om import hos polet.no:

Jeg ønsker å gjøre en bestilling på en vare jeg vet ikke kan skaffes i Norge. Hvordan går jeg frem?

Dette vil være privatimport. Fra 1. Juli 2009 kan du importere øl, vin og brennevin til privat bruk uten å søke om tillatelse på forhånd. Se informasjon fra Tollvesenet.

Dersom du ønsker det kan Vinmonopolet foreta importen på vegne av deg. Ta kontakt med Vinmonopolets kundesenter, som administrerer ordningen. Kundesenteret har telefon 04560, e-postadresse kundesenter@vinmonopolet.no og faksnummer 22 01 51 90.

dr_bab said...

Leste om Jackie Brown fra Mikeller, her kommenterer Ungstrup, den 15. Oktober 2006:

Another century celebrated with a Mikkeller beer - this time 6900.

Dette er jo omtrent akkurat 4 år siden, han har da smakt 11790 øl på 4 år, eller 8 om dagen i snitt. Høres sykt ut.

Dr. Hall said...

Bab, jeg tror heltene dine er rusmisbrukere