Sunday, February 28, 2010

Søndag



Den er ganske bra, det ikke så lett å få tak i den. I blant i sakte film, I blant et skikkelig gøy nachspiel. Mon tro..... så hvor er PÅL?! Og var i Trondheim torsdag, jeg visste ikke at de hadde kongevær?

Friday, February 26, 2010

Hippokrates update


Det er lenge siden vi har hørt noe fra bloggens hovedlege og regjerende Hansen-ekspert. Hvordan går det i Kristiansand? Hvordan er kebaben der? (Bab kan kanskje svare på dette også)

Martin bader

For et par dager siden var det den kaldeste dagen i Trondheim på 52 år. Martin kan melde fra Los Angeles at han har badet utendørs.

Thursday, February 25, 2010

a Sportsman's Double

I ended up with an older woman at a club last night. She looked okay for a 57-year-old. We drank a bit, and she asked if I'd ever had a Sportsman's Double. "What's that?" I asked. "It a mother and daughter threesome," she said. I said, "No." We drank a bit more, then she says that tonight was my lucky night. I went back to her place. She put on the hall light and shouted upstairs: "Mum, you still awake?"

Sunday, February 21, 2010

Dr Tronstad hangover

Dr Tronstad er i dag veldig fyllesyk. Han prøver å spy men får det ikke til. Vi var på et utested kalt TILT, en utflippa spillebule som selger ØL

Saturday, February 20, 2010

Toget har fått ny jobb!

Toget har fått ny jobb.

Det er vistnok en optimaliseringsrelatert jobb i jernbaneverket.

Gratulerer med ny jobb. Det er vanskelig å sette ord på det jeg føler når jeg har fått høre at Toget skal jobbe med jernbane.

Friday, February 19, 2010

Toget borte

Jeg har prøvd å få tak i TOGET de siste 2 ukene men han virker sporløst borte. Han svarer heller ikke på SMS. Det siste jeg hørte var at han skulle til Stavanger og lære seg sin nye jobb. Har noen hørt fra HAM????????

Bernt,suppe

I går spiste Bernt suppe. Du kan lese om innholdet her. Det virker som kjerringa lager mat til han hver dag.

Wednesday, February 17, 2010

Hyggelig postkort fra Egil



I dag fikk jeg meg en fin overraskelse i posten. Egil har sendt meg et postkort fra Rio de Janeiro! Jeg synes det var rart, siden jeg ikke kan huske at han har vært i Brasil nylig. Kortet var poststemplet 2. februar 2010, men på kortet skriver Egil at det er 6. august 2008! Det er tydelig at det Brasilianske postvesenet er lite effektive. Ellers var det bilde av noen fine damerumper på kortet, dette vil jeg gjerne dele med alle

Tuesday, February 16, 2010

Grøt


Noe mange sikkert ikke vet er at jeg pleier å spise fjordland grøt ganske ofte, da det både er lettvint, godt og billig. Pleier å kjøre den på full KRAFT i mikrobølgeovnen i 3 min for så å krydre med kanel, sukker og en smørklatt i midten.

KontorENØK

Når jeg lager meg te på kontoret heller jeg alltid kokende vann i koppen først og lar det stå en stund, slik at koppen skal være varmest mulig og at te-trekkingen kan foregå nærmest mulig den optimale temperaturen på 100 grader. Dette medfører endel tap av energi i og med at jeg er nødt til å tømme en kopp kokende vann ut av vinduet (bokstavelig talt. Jeg passer nøye på å ikke treffe noen.) for hver kopp med te jeg drikker.

I det siste har jeg kommet fram til en effektivisering der jeg ikke fyller koppen helt full med vann under oppvarmingen, men bare ca halvfull. Så dekker jeg koppen med min SI Chemical Data (4th ed.). Dampen og varmvannet i kombinasjon er nå nok til å varme koppen tilstrekkelig, det tar bare kanskje ett minutt lengre tid.

Monday, February 15, 2010

Marka Rundt

Egil satser knallhardt på ski denne sesongen og som oppkjøring til birken gikk han i helgen marka rundt i bymarka. Jeg ventet i spenning på resultatlista og stor var overraskelsen da Egil ikke kom sist denne gangen. Han kom inn til en meget sterk 68 plass av 94 deltakere i klassen: menn 31-35år!

www.markarundt.no
68
Egil
Fjeldberg
Statoil Bil
3:22:23
1:03:51

Dårlig telefonforbindelse til USA?

Antall meldinger sendt fra meg til Martin: 2

Antall meldinger mottatt av Martin fra meg: 0

Antall meldinger sendt fra Martin til meg: 1

Antall meldinger mottatt av meg fra Martin: 0

      Kjør
    debatt.

Sunday, February 14, 2010

Syndicate

De siste dagene har jeg brukt endel tid på å spille den gode gamle klassikeren Syndicate. I dag tidlig hadde jeg kontroll over samtlige kontinenter og mangla bare "Atlantic Accelerator". Det er et sjukt vrient brett, så jeg bestemte meg for å lage en film som beskriver hvor vrient det er. Tilfeldighetene-eller Allah-ville det dithen at jeg skulle greie brettet på dette forsøket.

Det måtte bli tre filmer siden maks-grensa på Jutjub er 10 minutter.





Moralpolitiet på Dattra i dag


Moralpolitiet var på dattera til hagen i dag. Vedkommende viftet visst med fingeren, men ble ignorert. Jeg synes at gapestokk skulle vært gjeninnført. Moralpolitiet burde heller vært opptatt med moralen i å true med og dere-fortjener-det-legitimisering av massedrap, framsatt i en demonstrasjon nylig. Tviler på at vedkommende ønsker seg hjem til midtøsten, der de henger slike folk, tidvis offentlig.

Friday, February 12, 2010

Bernt og Teri har fått egen blogg

Jeg ser at denne stort sett vil handle om mat og lille Liam. Altså mer seriøs enn vår blogg.
Her er den

Ble ufør etter kebab

Dette er sjokkerende.

Hausmania stengt


Haha var på fest her for akkurat 3 uker siden, og da hadde brannvesenet vært der og visstnok godkjent lokalet for 100 mennesker. Nuvell, det var folk som bodde der, og de leide ut kåken for endel spenn... så litt drøyt.. men slutt!

1000x - nei 938!


Wow, jeg ser nå tilfeldigvis på counteren at vi er oppe i 1000 posts? Eller er det feil, noen er dobbeltbooket? Uansett, VI NÆRMER OSS et sinnsykt jubilemum!!!!!

Wednesday, February 10, 2010

Kvikklunsjmos


I dag kjøpte jeg inn en 200 grams kvikklunsj. Som dere vet består kvikklunsjen av 4 rekker (rektangler) med sjokolade. Jeg så frem til ikke bare 4 rekker, men 4-5 ganger så mange. Stor var skuffelsen da det viste seg at sjokoladen hadde en mer tradisjonell oppdeling, det var mer som knust kvikklunsj i fruktnøttform :(

Hva folka i Kraft Foods (les: Freia) tenker, er ikke godt å skjønne. Jeg synes de burde bruke litt tid på å fikse Kvikklunsjen, og f.eks ikke ting som dette tullet.

Saturday, February 06, 2010

Eskild og Marthe

I dag møtte jeg Eskild og Marthe. Det var hyggelig. Begge har blitt doktorer. Praten kom fort innpå Iver. Halvor ble også nevnt i samtalen. Eskild mente det var OK at Halvor jobbet mer anvendt, da iver også har jobbet mer anvendt med Casimireffekten.

Samenes nasjonaldag

I dag er det samenes nasjonaldag. Det kan være derfor lurt å spise f.eks reinsdyrskebab.
En spesiell hilsen går til samene Hansen, Bentsen og Bruun

Friday, February 05, 2010

Mobiler for enhver smak



Det er utrolig hva en liten tur opp til Nokia i Nydalen kan gi;) Hvordan står til med mobilparken til bloggerne, kjenner noen igjen sin?

Fredagsmorro: Tor med hammern

Hvem skal ikke anskaffe straffehåndtak etter å ha sett denne?

Pål tar ikke telefonen

Nå har jeg ringt han to dager på rad i arbeidstiden. Mon tro om de ansatte er veldig opptatte eller om Telenor ikke benytter sine egne tjenester.

Pål er alene hjemme og nevnte at det gikk ann å sitte hos ham og vorse i dag. Og som dere vet, den som tier, samtykker. Så VORS hos PÅL idag!!!!!! he he he

Fotballmetning

Jeg har nådd et slags metningspunkt for fotball. Alt sirkuset rundt, alle pengene, alt TV-styret, tusen transfers, manglende spillerlojalitet, Rune Hauge og diverse andre ting ødelegger såpass mye for meg at gleden ved fotball er voldsomt redusert; alt som sjarmerte meg ved fotballen er tatt livet av fordi noen vil tjene uhorvelig mye penger. Jeg vet ikke om dette er midlertidig eller om det er slutt på fotballen for min del. Foreløpig vil jeg fokusere på cricket. Som en mindre komersiallisert sport finner jeg mere glede der, men jeg ser mange tegn på at også her blir alle hensyn tilsidesatt for å fremme det overordnede målet: Penger. Jeg får nyte det mens jeg kan.

Tuesday, February 02, 2010

60 forskere sparkes

I dag var det "right-sizing" i min avdeling. 60 siv.ing's og forskere sparkes (SE DAGENS NÆRINGSLIV ). Heldigvis har jeg riktig størrelse og blir værende. 60 stk er ganske mange, og jeg kjenner de fleste av dem. Litt trist.

Monday, February 01, 2010

Martins kontorsituasjon

Ved UCLA har ikke Martin fått kontor. Han sitter på en lesesal der det finnes "endel bøker og også datamaskin". Han håper på å få eget kontor etterhvert, men må kanskje vente til slutten av mars.

Pål > 30 år


Vår alles kjære Prof. S. fyller år i dag, her sett sammen med sin personlige sikkerhetsvakt. Bursdagen ble sikkert feiret hardt i helgen, fortell fortell.

Gratulerer!