Thursday, October 20, 2011

Regnværsrelatert Hurtigmatsmell for Sletten

20-10-2011 02:41
    Aiyyh, hele burger king posen revna på vei hjem, pommes fritesen helt blaut av regn mätte kaste hele greia.. Satan, skandale

7 comments:

Krana said...

Dette er egentlig ikke så ille, prøv å redde en Oslokebab gjennom regnvær!

PRS said...

våt pita kan være litt ekkelt, men går alltid bra hvis man spiser alt kjapt. hvis det regner kan man jo også gå UNDER TAK å spise. Det er sinnsykt mange muligheter!

Krana said...

Hva er det egentlig PRS prøver å fortelle oss med den første setningen?

dr_bab said...

Jeg tror nattas problemer oppstod fordi vår venn hadde planer og ambisjoner om å få med seg maten hjem, og nyte den i sin egen stue. Derav fuktdannelsen i papirposen og de friterte potetene.

Uansett minner dette meg om en gang i '02 da det var 10-kroners tilbud på hamburgere på Burger King:

Håvard kjøpte for hundre spenn jamt, ti burgere frista bra etter en natt på byen. Jeg og Jens kom hjem og fant ham jamrende på sofaen med en stor pose uspiste hamburgere. Han tryglet og ba oss om å hjelpe med å spise noen av burgerne, han var så mett.

Håvard Carlsen said...

Bab har rett, planen var å kjappe seg hjem for å kose seg i stua her men ble overrasket av et sinnsykt vær. Fikk forresten melding fra Ketil om at Hansen hadde samme problem, men han hadde fulgt professor Sundsøy sitt råd og spist burgerne i et meget kjapt tempo!

dr_bab said...

Hansen gruser Sletten i nattmat.

"Det går mye på rutinen", uttaler Hansen.

Krana said...

Hansens trener, PRS, sier at planlegging er viktig. "Man bør alltid være oppdatert på værmeldingen før man drar ut. Hvis dette slår feil kan man unngå problemet ved å gå under tak eller å fortære maten fort nok, men det krever en del trening og kan være en hard påkjenning for kroppen til ferske uværsjunkere".