Saturday, April 30, 2011

Kostbare katter

Vibeke har kjøpt katte-godteri til 1200 kr (!) kiloen til kattene. Martin er ikke helt fornøyd med innkjøpet. Selv har jeg aldri spist mat som har kosta mer enn kanskje 400 kr kiloen

Friday, April 29, 2011

Fellesbil for Martin

Martin har meldt seg inn Trondheim Bilkollektiv. Dette vil gjøre det lettere for ham og kona å komme seg til hytta.

Bønder!

Bøndene ber om noen milliarder i årets jordbruksoppgjør. Det kan man mene mye om. Men de ber om 277% toll på utenlandske oster. Det kan man bare mene en ting om.

Tuesday, April 26, 2011

Byggmester Thomas


Jeg pusser opp. Det er er et større prosjekt, men går jevnt og stødig fremover. Jeg tror jeg skal rekke å bli ferdig i sommer :P

Friday, April 22, 2011

Cricketradio

Jeg tok et nytt steg i dag som cricketinteressert. Jeg har tidligere vært sitert skriftlig på cricinfo. I dag ble jeg sitert på BBC Radio Sussex, da jeg sendte inn en e-post om den spennende kampen Durham-Sussex.

Tuesday, April 19, 2011

Byggmester Martin

Martin skal bygge på balkongen sin. Han skal snekre sammen noe som hindrer kattene å hoppe i døden. I går var han på tiller og kjøpte planker til prosjektet sitt. Det gjenstår å se om borettslaget klager på konstruksjonen

Monday, April 18, 2011

påske

Det blogges lite. Hva gjør folk i påska?

Tuesday, April 12, 2011

Første observasjon av Iver

I dag hadde jeg min første observasjon av Iver. Jeg hadde tatt en bedre tår på Sito og rusla bortover Stripa, da min kontorkamerat påpekte at "det der er Iver Brevik, veldig bra fysikklærer" eller noe slikt. Jeg skjønte da at jeg burde forsøke å få et glimt av mannen, hvilket jeg klarte. Han sporta en rød allværsjakke og en finere bukse.

Da vi nærmet oss Tapir kafé vrengte jeg inn til høyre for å kjøpe meg et valnøttbrød. Det gikk fint, men jaggu dro ikke Iver samme manøver. Han gikk for en pose rosinboller (tre stk. boller), og hadde Kongsbergknekken inne mens han lette etter det eksakte beløpet i form av mynter i sin svarte lommebok. Og der endte min første Iverobservasjon.

blogging

Det er svært lite blogging for tiden. Lurer på hvorfor. Har folk bedre ting å gjøre?

jeg har spist kebab i Old Delhi. Det var en festival der til ære for guden Rama som ble født denne dagen. Jeg slapp å betale noe da de lokale behandler oss som guder. De bruker uttrykket "guest is god" som er fint for oss nordboere.

Sunday, April 10, 2011

kvante ditt og kvante DATT

MAN ER NÆRMERE ET KVANTEMINNE


DENNE artikkelen vil kanskje også interesse BAB

Faan


For en idiotisk uke. Er sjelden jeg er grinete på byen, men i dag var det bussjåføren som var dråpen som fikk begeret til å renne over. For jeg kjøper et månedskort for type 1160 spenn, da forventer jeg at det virker. Det gjør det derimot ikke, kortet som heter flexus, det konker ut etter en måned. Og da bruker jeg det heller lite, og det ligger stort sett for seg selv, ikke ved siden av mobiler etc. Så nå bussjåføren i dag, ganske uhøflig, mener at kortet mit ikke er gyldig, så er det ganske provoserende. Kan tenke meg at Ruter digger om jeg tar taxi i stedet. Når jeg viser kvittering, som Trafikanten har utstyrt meg med, du vet , kortet, det virker det. Bare ikke på bussen.. men det virker her i skranken, så du kan ikke få nytt. Om du ikke vil betale da, he he.

Så da hadde jeg kvittering å vise denne heller uhøflige sjåføren. Som avtalt med trafikanten. Hvorpå han påstår at det kortet jeg har og kvitteringen ikke har samsvar, for det nummeret står ikke. Ikke at det var på tale å hverken betale eller ikke bli med bussen (ring snuten hvis du vi), men det fikk gå for denne gang. Og så ser jeg på kvitteringen, og nummeret på kortet mitt står der. Så det er ikke måte på mas, som jeg har betalt for å ikke få, men det er altså ikke samsvar i hva utsalget og bussen påstår. Er det rart det går galt her i landet? Jeg blir nå nødt til å gå innom trafikanten, og jeg skal filme dersom de ikke gir meg nytt kort. Så har jeg noe å vise en grinete sjåfør :/Faktisk så skal jeg begynne å herpe kortet på pur faan, og filme dramaet.

Tuesday, April 05, 2011

God søkemotor?



Jeg skulle sjekke om de hadde Lonely Planet-boka om Storbrittania på Tapir, så jeg gikk inn på gnist.no og søkte på "Lonely Planet Great Britain". Jeg fikk 250970 treff, og aner et forbedringspotensiale i søkemotoren deres.

Monday, April 04, 2011

Hamsteren Leo - RIP

I natt døde hamsteren vår, Leo. Han begynte å få kramper og lagde noen forferdelige lyder i går kveld, så det var tydelig at han lå for døden. Tidligere på dagen var han i god form, så det var heldigvis ikke langvarig smerte. Han har vært en trofast følgesvenn i over 2 år, og jeg har hatt mye glede av hans samvær

Leo - rest in peace

Sunday, April 03, 2011

indisk jubel

Jeg tok flygemaskin til India i natt. Cricketresultatet ble lest opp over høyttaleren i 10000 m høyde. Det var rungende jubel gjennom hele flyet. Ut fra dette vil jeg ANTA at det er mange indere ombord på flyet.
Jeg skal jobbe i Gurgaon i 13 dager - inderne er arbeidsomme og tidlig oppe - selv på en søndag. Dette skiller seg sterkt fra det vi kan si om late nordmenn

Bislett

Jeg har nå kjøpt og overtatt en kåk på Bislett. Det er omtrent 20 min å gå fra youngstorget (les: øl) og kebaben på veien t grei. Det er derimuot bare 3 min omvei til Sonny's. Jeg må uansett prøve å glav mme både pils og bab, i og med oppussings av herligheten av en kåk. Er tross alt ingeniør, så må konse litt:P Skal jeg havne på institusjon, skal jeg i alle fall føle meg hjemme, så maler alt hvitt:P mobileditor.. (er ikke full) ;

Friday, April 01, 2011

Brage som gjest i cricketstudio i morgen!

I forbindelse med at NRK1 sender lørdagens finale i cricket VM har de invitert Bislett Ducks cricketlag til studio. Brage stiller! Det blir spennende å høre hans ekspertkommentarer til Sangakkaras taktiske disposisjoner.