Wednesday, June 11, 2008

Kjendisobservasjon

For noen minutter siden var jeg på bunnpris Tyholt som jo har den beste ostedisken i byen. Foran meg i køen stod selveste Marvin Wiseth. Han kjørte en noe uvanlig profil med ultrasunn frokost/lunsj med 2 pakker havregryn og veldig grovt brød, mens han tydeligvis skulle kose seg til middag/kvelds med 2 kilo sommerkoteletter, 2 pakker potetgull(salt og salt&pepper), noe ostegreier og 1 sixpack med dahls. Jeg var forundret over at han ikke valgte potetgull med paprika som jo er den desidert beste, men lot vær å spørre da han så noe sur og sliten ut..

Selv kjøpte jeg spagetti, kjøttdeig og selvfølgelig fersk parmesan!

4 comments:

Thomas said...

Noen som hører vi-menn-reklamen i bakgrunnen? Menneh ost, det er godt det.

Thomas said...

Åssen pottis var det? Salt og pepper er jo diggere enn paprika, i alle fall vanligvis. Bare tenk på potetskruene som var i salt og pepper for noen år siden! Kongepottis!

Unknown said...

Tror ikke den havregryna og grovbrødet var til Marvin. Antakelig visste han ikke helt hva det var engang, noe vaskegreier han skulle kjøpe med til kona.

Marvin skulle nok ha en lett brunch med et par kilo sommerkoteletter med ost som tilbehør, samt en kjapp sixpack som drikke. Én pose potetgull går med hver vei til og fra jobb, som grunnlag for å skli gjennom dagens møter.

Ser forresten at du skriver "pakke potetgull", han kjøper altså pakker og ikke poser? En pakke er vel 20-30 poser... Sunn fyr.

PRS said...

hvem er vake-anders?