Thursday, June 26, 2008

Tidenes gambler?

Alle kjenner jo til at M har spilt, og vunnet, en del i poker. Nå har han gitt seg ut på en ny karriere, som knallhard spiller på oddsen. Han åpnet nylig en konto, satte inn litt gryn og fikk tilsvarende beløp i bonus av bettingselskapet.

I går var det semifinale i EM, og M mente han fant et veldig godt spill her. Først så satset han en del på Tyskland, men for å være sikker på å "vinne" endte han også opp med også å spille på uavgjort og seier til Tyrkia. Er det dette som kalles helgardering? Han var en knallhard pokerspiller, men virker som om han har misforstått meningen med å spille på oddsen... Noen som kan gi han noen tips om hvordan det skal gjøres?

5 comments:

Håvard Carlsen said...

Jøss, det er jo akkurat samme strategi som jeg bruker...LOL

Brage said...

Det var jo genialt, da vinner han jo penger samme hvordan det går! Det er vel denne strategien som har beriket ham slikt på pokerfronten også..

Thomas said...

Det er genialt dersom man kan finne de riktige oddsene på forskjellige steder;) men det er folk som selger tjenester som sjekker at slikt ikke skjer.

Toget said...

Jeg vil si at han har forstått alt. Tape litt til man har fått bonusen, så ta ut den og innskuddet. Enkelt og greit.

Dr. Hall said...

Martin satset penger på liveodds i går, det gikk ikke så bra. Han vant på "uavgjort til pause", men tapte på "ingen flere mål" først ved 1-0 og så ved 2-0.