Thursday, November 19, 2009

Endelig!

Da kan jeg omsider glede bloggen med å tilby dens bloggere muligheten å spise deilig rakfisk! Den vil på tradisjonelt vis bli servert sammen med lompe/lefse, rødløk og rømme i tillegg til passende akevitt. Hvem har interesse av å ta turen til Nardo for å smake på herligheten?

Ps: Har tross alt litt begrenset plass så lønner seg å være tidlig ute;)

12 comments:

dr_bab said...

Jeg er interessert i din mening om følgende:

"Noen mener at rakfisk skal lukte dårlig, men dette er helt feil!"

Jeg greier såklart ikke å finne fram igjen linken, men det var en av disse matskribentene a la Yngve Ekern (Men ikke ham ser det ut til..)

dr_bab said...

For øvrig kommer jeg nok ikke og smaker på rakfisk, men kanskje vi kan hugge armene av hverandre en dag i steden.

Dr.Kvant said...

Selve kjøttet lukter ikke så mye, det er i hovedsak skinnet som lukter. Dessverre så var fisken jeg ga deg helt uten skinn og den luktet derfor tydeligvis alt for lite...

dr_bab said...

Den fisken du spiste på kvilhaugen var altså servert med skinn, men du skar dette bort før du "befisket" din lefse?

Toget said...

Tør jeg spørre når du har tenkt å servere denne? Jeg kunne godt tenkt meg å ta turen nordover for å smake på herligheten, men bør nok vente en liten stund så jeg ikke smitter resten av norge med dritten.

Dr.Kvant said...

Hadde egentlig planer om å innta det gode måltidet nå til helgen. Det er jo godt, har ikke noe imot å også servere det ved en senere anledning:)

Bab, fisken på Kvilhaugen luktet knapt noen ting! For å kunne sammenligne det med lukten av skinnet må man nesten benytte seg av en logaritmisk skala...

Håvard Carlsen said...

Rakfisk er grensa for hva jeg spiser, men si ifra hvis du f,eks serverer ribbe eller enda bedre kalkun :-)

dr_bab said...

Oj, nå er du dristig Håvard. Egil blir vel sur nok når man slenger dritt om rakfisk, men når du i tillegg begynner å sette kalkun foran ribbe tror jeg ikke det er lenge før du finner fisk under senga eller majones i tannkremen din..

Thomas said...

Ribbe før kalkun! Aksjonen starter her!

dr_bab said...

For øvrig så ser jeg at Atne slår til med to typer juleøl i år. Et "Øl til julemat", og et "Øl til rakfisk".

Bare et tips.

Dr.Kvant said...

Takk for godt tips! Trenger kanskje et tips til; Hvor selger de "Øl til rakfisk"?

Ser forresten at begge øl fra AtnA bryggerig gjør det godt i en test

dr_bab said...

Du får prøve Ultra, de har kjørt Atna-øl tidligere.