Som Prof. S er inne på lir det atter mot et nytt årsskifte. Dette må feires, Egil og jeg har diskutert middag hjemme hos meg tidlig på kvelden, etterfulgt av et eller annet. Er det noen andre i Trondheim som kunne tenke seg å være med på noe slikt?
Egil vil ha kalkun til middag. Selv er jeg ikke så begeistret for viskelær, så vi får se hva som står på menyen.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
6 comments:
Det er mulig å lage kalkun uten at det smaker viskelær.
Her er et forslag til oppskrift.
Kalkun kan vel smake godt om man har masse tilbehør og slikt, men i seg selv er ikke kalkun godt. Da foretrekker jeg for eksempel helstekt kylling, som er mye saftigere og mer smakfult. Enda bedre er and, har aldri smakt gås men det er sikkert også snadder
Kalkun er selvsagt mulig å lage god og saftig men personlig liker jeg fløtesaus framfor mere fruktig saus. Dette er veldig enkelt å lage ved å brune smør og mel i en kasserolle(men ikke like mye som når man bruner smør/mel til brunsaus)før man tilsetter kraft fra kalkunstekingen og koker inn fløte. Jo lenger dette godkjør seg jo bedre blir sausen.
Selv tilbringer jeg dagen i en container langt ute på havet uten raketter og godt drikke hvor jeg nok blir litt trist når klokka nærmer seg 12 :-(
Høres ut som Trondheimerne vil spise godt på nyttårsaften uansett hva som skjer. Hvis kalkunen går i vasken, lager jo Svein sinnsykt god toast. Viskelær kan jo smake godt, det er jo det som er inni kinamat. Selv skal jeg i 90talls party på nyttårsaften, husker ikke hva folk gikk med da? Fannypack?
Selv er jeg i Barcelona nyttårsaften. Vet at mange bloggere var/drakk der nyttår for et par år siden. Noen tips her?? Håper vi kan ordne en tur igjen snart
Eyh hvis noen TØRSTE sjeler er i OSLO så stikk innom meg på Tøyen, det kommer folk, og dem skal DRIKKE.
Post a Comment