Tuesday, February 16, 2010

Grøt


Noe mange sikkert ikke vet er at jeg pleier å spise fjordland grøt ganske ofte, da det både er lettvint, godt og billig. Pleier å kjøre den på full KRAFT i mikrobølgeovnen i 3 min for så å krydre med kanel, sukker og en smørklatt i midten.

5 comments:

Krana said...

er det virkelig sant?

Thomas said...

Det er ganske godt faktisk! Men om jeg kjører min på full kraft til den blir varm, med dobbel pakning, så koker det over inne i micro'n og blir et helvetes søl!

Håvard Carlsen said...

Jeg er helt enig med Pål. Fjordland er kjempedigg. Jeg anbefaler også kjøttkaker og kokte poteter sånn at du slipper å koke dem selv!

dr_bab said...

Du lurte meg nesten Håvard:-)

Anonymous said...

Fjordland var overtidsfor et par år der jeg jobba i Oslo, så har vært gjennom det meste. Risengrynsgrøten er definitivt ikke det verste fra den kanten.