Monday, June 14, 2010

Håvard: Mannen og mysteriet

Det er en ting jeg har vanskelig for å fatte. Håvard oppfyller følgende premisser:

    -Mye fritid
    -Stor kjærlighet til øl
    -Glad i kjøkkenaktiviteter og generelt fan av hjemmelaga
    -Stor leilighet

Likevel brygger han ikke øl. Dette er et av den moderne tids store gåter.

11 comments:

Unknown said...

Løsning: Han er hverken god eller ivrig nok til å vaske opp og holde karene rene, ei heller tålmodig nok til en slik prosess. Jeg tror han gjør lurt i å avvente egen brygging, og tror det ikke vil iverksettes i overskuelig framtid. "Dessuten har de øl i butikken og på polet".

Thomas said...

Men han har vel en dame han kanskje kan bestikke til å holde karene rene, ref "Glad i kjøkkenaktiviteter"? =)

Håvard Carlsen said...

Sport er grunnen, bruker store deler av fritiden på å studere tabeller og se på sport! Idag har jeg allerede sett basket i 3 timer, streamet nba-finalen kl 2 inatt. Er 3 fotballkamper som skal sees, målet er å se alle vm-kamper! I tillegg starter ny turnering for supermagnus så der går alt fra 3 til 5 timer på det!

Dessuten er det jo bedre øl i butikken eller på polet enn jeg klarer å mekke selv!

Unknown said...

Ahh, misunnelig! Sett alt hittil, men i midtuka er det ikke like lett. Magnus begynner i dag også, og snart TdF. Gode tider i Rosenborggata, antar jeg, litt mer tricky på sjøen kanskje?

dr_bab said...

Går det virkelig SÅ mye tid med? Jeg får jo lett til å brygge, og jeg jobber jo. Skulle tru at du klarte å skvise inn en bryggedag i løpet av ukene med ferie. Det er også endel ventetid under brygging (mesking, koking, kjøling) da det passer fint å følge med på noe halvinteressant idrett mens man ambulerer mellom kjøkkenet og stua.

dr_bab said...

For eksempel må sjakk kunne være en sport det passer å følge mens man brygger. Nå er jeg ikke inne i sjakk, men kan ikke helt tenke meg at folk blir drit forbanna på puben hvis noen går foran sjakkskjermen på det mest spennende.

Håvard Carlsen said...

Jeg liker å ha fokus når jeg ser fotball og sport, gjerne med en øl i nærheten. Hvis jeg skal drive å løpe mellom ting får jeg ikke kost meg med alle detaljene.

Men ser uansett ikke poenget å lage øl når jeg får bedre øl på polet.

Thomas said...

Enig med Halvor her, VM i fotball varer jo ikke evig heller, Håvard ;)

dr_bab said...

Klart du skal ha fokus når du følger med på viktige ting, men hvis du følger med på viktige ting hele dagen alle dagene i alle ukene du har fri, og du stort sett alltid har en øl i nærheten.......

Hvorfor gidde å lage god mat når man kan kjøpe bedre mat på restaurant?

Unknown said...

Hahaha, "folk blir drit forbanna på puben hvis noen går foran sjakkskjermen".

Jeg var forresten og så Magnus spille London Chess Classic i desember for utsolgt hus. Så remiset mot Nakamura, var show. Da var det bare å holde kjeft, og i analyserommet ved siden av - ikke lov å virre rundt osv.

Tror dog Sletten kan begynne brygging, tidsmessig sett. Han ser mye kvalitetstv som Mot i brøstet, Paradise hotel osv. Kunne brygget da?

PRS said...

ifølge tall fra ssb foretrekker flere fotballelskere vin fremfor øl.