Monday, August 16, 2010

Nytt bol for Egil?

I kveld får Egil besøk av eindomsmeglere som skal gjøre en verdivurdering. Han sier han kanskje skal investere i noe "større".

15 comments:

Brage said...

Jeg anbefaler i høyeste grad å ha besøk av minst 3 meglere hvis man vurderer å selge sin bopæl. Jeg ringte de 3 meglerne som hadde oppnådd høyest pris på leiligheter i mitt borettslag, og har fått oslo østs nest beste megler (statistisk signifikant!) til å selge min leilighet, som nå er på FINN.

M said...

@Brage. Jeg savner peker til din annonse.

Jeg lurer også på om Egil skal kjøpe alene eller om han velger å slå en ny spiker i sitt forholds kiste ved gjennom felles boligkjøp og tilhørende belåning knytte også formelle bånd til den person hvis eksistens nå gjør ham så lykkelig, og gir ham den nødvendige energi til ikke kun (som før) å legge ut på løpeturer opp mot én time, men stadig oftere opp mot to timer, ja også over to timer, i ren rus av den lykke en annen person (henne!) nå gir ham.

dr_bab said...

Det er kanskje litt stygt å skrive dette, men når du løper i 2 timer, er det da fordi du har mye lykke og overskudd eller fordi det er bedre å ha melkesyre i hele kroppen og blodsmak i munnen enn å være hjemme hos "kona"?

Brage said...

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=23793998

Bra formulert M. Hvis Egil er så forelsket som du antyder så er jeg redd jeg har slått ham i Birken for siste gang. Appropo, kan noen fortelle meg hvordan det går med Slettens trening? Han skal jo ut å sykle sine 95 km om ikke mange dagene!

Dr.Kvant said...

Nå nårr "kona" omsider har blitt satt på plass slipper jeg jo lenger å vaske, rydde, lage mat osv, all energi kan fokuseres på å se på tv, spille tv-spill og trene:-)

3 eiendomsmeglere er allerede satt på saken og utfallet blir både godt og statistisk signifikant!

Slettens trening har vært noe laber, men jeg vil anta at sannsynligheten for start faktisk er over 50%. Derimot så er sannsynligheten for målgang med nummer på brystet knapt tilstedeværende...

dr_bab said...

Skal vi tolke 'Nå nårr "kona" omsider har blitt satt på plass' dit hen at du skal sette henne på plass i ditt nye krypinn?

dr_bab said...

Hvor tenker du deg å flytte? Vil det være for mye å håpe at du kommer nærmere sivilisasjonen?

Brage said...

Har egil fridd? eller lenket "kona" fast til en støvsuger på kjøkkenet?

Dr.Kvant said...

Det er slettes ikke snakk om å lenke "kona" fast til noe som helst! Derimot gi henne et løpebånd sånn at hun fritt kan bevege seg rundt i hele leiligheten..

Når det gjelder hvor så er dette et vanskelig spørsmål. Det gjelder jo å være nært marka og et idrettsbygg (Gløs eller Dragvoll) i tillegg til enkel vei uten kø til og fra jobb. Dessuten er det jo også fordelaktig å holde seg i nærheten av "sivilisasjonen". Har selv problemer med å finne ut hvor jeg da bør ende opp. Bloggen kjenner jo til Tr heim minst like godt som meg, forslag til ideelt sted å bosette seg tas imot med takk!

dr_bab said...

Det er store og stilige nyheter, både samboer og ny kåk for Egil.

Du setter veldig store krav til hus, særlig synes jeg at nærhet til "marka" og nærhet til "sivilisasjonen" høres vanskelig ut å forene.

Men hva med Charlottenlund/brundalen? Da er du på jobbsida av byen og ikke så satans langt fra Dragvoll?


Selvfølgelig langt fra byen da, men veit ikke om det er så stor forskjell fra der du bor nå? Kanskje dårligere/færre busser?

M said...

Hva med oppe i Fagerlia? Det er på den andre siden av byen, men nært den andre marka (som er vel så bra). Det er også relativt sivilisasjonsnært. Og god utsikt. Men pass på å få en plass der solen synes.

M said...

Eller oppe i Steinan. Jeg ser attraksjonen ved å kunne gå på ski "fra stuedøren". Men det blir et stykke fra sivilisasjon.

Dr.Kvant said...

Chalottenlund/Brundalen er kanskje ikke så mye lenger fra sentrum enn der jeg bor nå, men det føles å være mer på "landet".

"Den andre siden av byen" har Bymarka som så klart frister, men kan ikke si at det er så mye annet der som frister. Blir jo lenger vei til jobb, lenger fra treningssenter og hvis man skal bo nært marka blir det jo veldig mange høydemeter å tilbakelegge når man skal besøke "sivilisasjonen."

Steinan er et mulig alternativ. Kommer meg ikke noe nærmere "sivilisasjonen" men det meste annet "stemmer." Gjenstår da bare å finne en passende bopel der..

dr_bab said...

Det positive med Steinan er at vi har mulighet for å dra på steinstock med vorspiel hos Egil slik vi har gjort med stort hell ved et par tidligere anledninger.

Brage said...

Jeg husker godt SteinStock, mener vi hoppet inni samtlige buskvekster på Steinan den kvelden.