Thursday, August 26, 2010

Statusoppdatering ønskes: Håvard+Sykkel+Terreng

Er det noen som veit om Håvard fortsatt har tenkt å prøve seg på Birken, eller om han har funnet på en eller annen unnskyldning?

6 comments:

Brage said...

I second that!

Håvard Carlsen said...

Hehe, heller mot å gi faen.. Får heller ta imot all drittslengingen!
Hadde en tur på 65km igår, trudde jeg åpnet rolig men i alle bakkene rundt jonsvannet ble jeg stokk stiv, syklet så over fjellet mot Eggen og Selbustrand. Etter 40km fikk jeg krampe, måtte legge meg ned på en plen i nesten 1 time. Klarte omsider og trille ned til Hommelvik men helt ferdig. Siste mila inn til Trondheim var helt forjævlige, såvidt det gikk rundt.

Men været er grunnen til at jeg trur jeg gir beng, trur jeg skulle klart å fullføre innen sperrefristen med fint vær men meldt kraftig regn lørdag, spesielt i sjusjøenområdet. Dobbelt så hardt da vil jeg tro!

dr_bab said...

"de slipper i hvert fall snø, sier vakthavende meteorolog Haakon Melhuus til NTB."

Dr.Kvant said...

Bombe at Håvard trekker seg. Nok en gang beviser han med stil at han kun har det i kjeften:-)

Thomas said...

Neste år....! :D

Brage said...

"Bakkene rundt Jonsvannet" - Jeg syklet rundt Jonsvannet i 2001, da var det ganske flatt. Underlig om det har dukket opp noen bakker siden den gang.

Også en spennende taktikk å sykle 65 km 3 dager før løpsdagen, men det er kanskje all treningen du har gjort??

Kjedelig at du ikke stiller, hadde gledet meg som en unge til å lese om grunnen til at du hadde brutt løpet på Skramstadsætern. Nå får du heller selge startnummeret ditt på Finn for 8000 kr.