Thursday, November 25, 2010

Ashes

Det er nå ca 20 minutter til de kaster mynt og kron om hvem som skal batte først i 2010/2011-utgaven av the Ashes. Jeg har øl og potetgull og hjemmekontor i morgen.

6 comments:

Brage said...

Hvor lenge har du sett i natt? Mye action, med hatrick og en wicket i første over..

Dr.Kvant said...

PM Siddle: 16 overs 3 maidens 54 runs 6 wickets:-D

Håvard Carlsen said...

Jeg ser heller Linderud/Grei-Kattem i kvinnefotball enn ashes. Øl og potetgull derimot er det vanskelig å slå!

dr_bab said...

Jeg satt til ca 5. Var ganske jevnt så lenge jeg så, med wickets omtrent akkurat når England så ut til å være "på gang". Skuffende fra Engelsk perspektiv at ikke Trott og Pietersen fikk mer ut av de lovende begynnelsene de hadde.

dr_bab said...

Jeg forstår at det er en lang dørstokkmil å starte å følge med på cricket, men jeg er HELT sikker på at Håvard hadde likt det hvis han hadde gitt det en sjanse.

Som en lakmustest kan vi jo ta følgende spørsmål: Finnes det en sport du har gitt en sjanse som du ikke liker?

Unknown said...

Er i England denne uka, og her er det litt mas med Ashes. Har som Sletten ikke gitt cricket noen seriøs sjanse så jeg skal vel være litt forsiktig her, men det er mye venting, og så avlyser de om det regner - og aller mest: Det virker litt slapt. Ofte ser jeg folk som ikke beiner som faen for å nå ballen før den går ut, hvorfor? De burde jo trene beinhardt for å være kjappest mulig på 20 metern, eller er det ikke lurt å ta ballen før det blir en 4 osv?

Når det gjelder Linderud/Grei-Kattem, så vet jeg ikke altså. "Ikke lov å skyte høyde" osv, for da rekker ikke keepern opp.