Sunday, November 28, 2010

Drukket "ut"

I går drakk vi ut Martin. Han ble først overrasket, så full.

Thursday, November 25, 2010

Ashes

Det er nå ca 20 minutter til de kaster mynt og kron om hvem som skal batte først i 2010/2011-utgaven av the Ashes. Jeg har øl og potetgull og hjemmekontor i morgen.

Wednesday, November 24, 2010

Handyman


Jeg har i dag forsøkt å henge opp en jakkeknagg på veggen på kontoret. Jeg klarer det ikke. Det første hølet jeg borra i veggen traff selvfølgelig noe jern inni der en plass, så jeg måtte borre nye. Nå har jeg noe rare skruegreier jeg ikke aner hva jeg skal bruke til. Tidligere ble det røykutvikling, det viste seg at noen hadde skrudd borret på "baklengs".

Sunday, November 21, 2010

HANSEN BURSDAG

Hansen hadde bursdag på fredag. Han ble 31. Beklager forglemmelsen! gratiss!

Friday, November 19, 2010

Tidlig julaften

Jeg var nettopp på polet og henta en større ladning øl. Jeg hadde bestilt, blant annet, to flasker Gouden Carolus Cuvée Van de Kaizer Blauw 2009. Når dama kom med kassa mi viste det seg at jeg hadde fått 2008-årgangen. Ett års gratis lagring. Rett og slett: Julaften!

Deli de luca har lapp

Deli-ansatt på jobb
Jeg stod og ventet på bussen utenfor Klingenberg kino her i Oslo på tirsdag. Det var litt kaldt og ettersom jeg hadde 10 minutter, tok jeg en tur innom Deli de luca for å kjøpe en kaffe. Det var et par (jente, gutt) som var i kø forran meg på maskinen, som hadde to stasjoner for kopper. Forran stod den til venstre stod det riktignok to slike pumper med sjokolade/karamellsmak, men det var bare å sette koppen riktig sted å trykke på knappen. Så da fikk paret, hun til venstre, fikset seg kaffe samtidig. Jeg gikk for den til høyre, en annen fyr for den til venstre, da han plutselig ble avbrutt av en ansatt, som sa at 'den var under vask, det er derfor disse står forran'. Jeg og denne fyren synes det var litt pussig og kommenterte man kanskje burde sette opp en lapp? Svaret kom kjapt, at de hadde lapp. Den var i bruk et annet sted i kiosken, må vite.. tipper hun som fikk med vaskevann ikke hadde blitt for imponert:D

Illustrasjon: Deli-ansatt på jobb.

God helg! Hvordan står det til med festivitasplanene for helga? :P

Mannedag

I dag er det internasjonal mannsdag.

Thursday, November 18, 2010

Morsomt skøytenytt

NRK vurderer å kutte ut sine skøytesendinger fordi det er for kjedelig. Artig at de tar til fornuften. Er vel ingen som ser skøyter, selv Egil og Håvard gir vel opp der?

Wednesday, November 17, 2010

Irritasjonsbørs

Ting som irriterer meg mer enn før:

    -Kassapersonell som ikke skrur av rullebåndet når alle varene er scannet, slik at sopp, jordbær og tomater moses under melk og andre tunge varer: +36.9%

    -Folk som uten synlig bevegelseshemming beveger seg med svært lav ganghastighet på steder der forbipassering er vanskelig eller svært vanskelig: +28.0%

    -Ferdig krydret, marinert og ofte stekt/kokt kjøtt som tar hylleplass fra andre kjøttvarer: +3.3%

Ting som irriterer meg mindre enn før:

    -Potetkaker: -90.1%

    -Vinter: -16.2%

Sunday, November 14, 2010

forlovet


La meg fortelle dere at jeg har forlovet meg. Charlotte har mottatt en ring og takket ja.

Wednesday, November 03, 2010

Jordskjelv

I natt opplevde jeg jordskjelv. Det var spennende. Sengen min ristet krafitg i ganske mange sekunder. Sist gang var i 1999, så jeg hadde flaks. MER OM DETTE HER

Tuesday, November 02, 2010

Serbia

Jeg er i Serbia. Jeg skal jobbe her til neste tirsdag. Jeg håper å finne en ledig stund til å teste kebaben her.

Monday, November 01, 2010

Hvor bor Toget?

Er det noen som sitter inne med informasjon om Toget og H har flyttet (sammen) enda? Hvor bor de og begynner stedet allerede å forfalle?

Biografier

Jan Thomas Mørch Husby har kommet med en biografi, noe som betyr at førsteplassen på lista over biografier vi IKKE venter på er ledig. Som kandidater til tronen vil jeg nevne: Linni Meisner, Åndenes Makt-programlederen, Jan-Fredrik Karlsen og han tredje mest kjente i Dance with a Stranger.