Thursday, November 23, 2006

Dagens

Synes det er på tide å få en rapport på bloggernes middager igjen. I dag vet jeg at Torgeir skal spise kyllinglår med tandoorisaus. Han kjøpte pulver til sausen, men ikke rømme fordi han "hadde det fra før".

I kveld skal jeg ikke lage middag, det skal Linda gjøre. Måltidet vil være en wokrett, jeg gjetter på at det vil inneholde mange typer grønnsaker, foruten kylling eller svinekjøtt, men det kan jeg ikke vite.

Hva skal dere andre spise?

4 comments:

Brage said...

Gledelig å høre fra Kvant igjen, han tok min oppfordring og la seg virkelig flat, men kan nå få lov til å reise seg. Bra valg av mat så langt, aner jeg en tendens til mer kostholdsbevissthet blant fellesbloggerne?

Jeg lagde en kjempestor hjemmelaget pizza på tirsdag, for å bruke opp litt spagettisausrester. Derfor ble det pizza på tirsdag, onsdag, torsdag, og det er jommen meg fortsatt 3 store stykker igjen. Er litt lei av pizza, så tror jeg skal fryse de ned.

dr_bab said...

Lagde du en kjempestor pizza på tirsdag? Det var jo da vi var på Maiden? Har du blitt senil brage, og begynnt å rote med dagene?

M said...

Ja, det er riktig at jeg spiste suppe i går. Fjordland ferdigsuppe med kylling og sjampignon, tror jeg.

Brage said...

Bab har rett, jeg roter.. lagde den på mandag, for jeg spiste definitivt micro-varmet hjemmelaget pizza på onsdag. Tirsdag ble det shish-kebab på Grønland.