Monday, November 06, 2006

Egil må legge seg flat!

Vår aktive blogger Egil er kjent for å kose seg fryktelig mye når det oppstår kjedelige hendelser i andre bloggeres liv, som f. eks at Brann eller Vif går på tap i sporten fotball. Dette har ført til mye smerte for undertegnede denne høsten, som har latt være å kommentere tilbakde de manglende prestasjonene til Egils eget favorittlag, HamarKameratene. Nå er det derimot tid for å lange skikkelig ut etter en frustrert Egil, for i går ble det omsider klart at HamKam må spille i Adecco-ligaen sammen med storebror Raufoss og LøvHam neste år. Duverden hvor godt det føles, dette er helt i takt med undertegnedes tips før sesongstart. La meg sitere Egil sin kommentar til mitt tips før sesongen startet:

Kvant said...
Ser jo ut som om folk generelt har tippet for å vinne, utenom Brage, såklart... Hans total mangel på fotballforståelse skinner jo gjennom i hele tabellforslaget. Eneste gangen han kommer til å lede er nå, før start, da lagene står i alfabetisk rekkefølge i tabellen. Nyt det mens du kan! Forstår ikke engang hvordan han kan drømme om at brann skal kunne ta medalje. De bør heller fokusere på å unngå nedrykk! Og kamma sist?! Aldri sett noe værre tips jeg- greit nok at de ikke har noe topplag, men drittlag som Sandefjord og Fredrikstad legger de jo enkelt bak seg, til tross for tippeligaens laveste budsjett.


Setter pris på om vi kan ha en tett oppdatering om Egils psyke denne uken, vil han følge selvransakelsens vei eller drukner han sine sorger i alkohol og overdreven kaffedrikking? Og vil han noen sinne logge seg på MSN igjen?

1 comment:

dr_bab said...

Det har vist seg nok en gang at hovmod står for fall.