Thursday, November 09, 2006

Martin er mindre på msn!

Martin er vanskeligere å få i prat på msn enn før. Tidligere har han vært en av de mest skravlesyke i min kontaktliste, men nylig har han vært merkelig stille, og også til tider frakoblet(!). Jeg vet at andre har observert en liknende trend.

4 comments:

Brage said...

Du er inne på noe viktig, det samme kan nemlig sies om Egil. Det har vært nevnt damer her på bloggen, i forbindelse med Martin, kan det være en årsak til hans synkende sosialiseringsbehov på MSN? Og kan noen fortelle meg hvordan det går med Egil på den fronten? Det tror jeg Oslo-bloggerne ville satt pris på.

Pål har forresten kjæreste, selv om han ikke vil innrømme det selv. De har vært på salsakurs sammen, og en dame som får Pål med på salsakurs er definitivt en dame som står høyt i kurs hos Pål.

Thomas said...

HÆH! Vi KREVER kjærestebilder asap folkens!

M said...

Spekulasjonene holder vann. Min reduserte aktivitet på msn skyldes nok dels en jente. Nå lager hun frokost til meg. La meg også nevne at jeg har gått inn i poker med større styrke den siste tiden.
MSN har imidlertid fremdeles en voldsom posisjon i mitt liv, og jeg kommer fortsatt til å sette av mye tid til dette. Tidsrommet ettermiddag-kveld berammes naturlig. Vibeke sier at de fleste kveld/nattes timene skal avsettes til henne.

dr_bab said...

Det er ikke bare på msn martin forsømmer seg. Jeg skrev for ikke så lenge siden et blogginlegg der jeg etterlyser nyheter om Torgeir. Det var relativ beskjeden respons på dette innlegget, jeg antok det var fordi Torgeir var utenfor mobildekning, og kanskje langt til havs.

På lørdag nevner Martin i forbifarten at han har fått en sms fra Torgeir. Når jeg gjør et stort nummer ut av dette blir han overasket, og sier at han har fått minst ti sms fra ham siden han dro til havs, og trodde det var kjent at Torgeir kunne nåes på mobiltelefon. Når jeg konfronterer ham med mitt blogginnlegg og spør ham direkte hvorfor han ikke har informert kollektivet om så grensesprengende og viktige nyheter, blir han skamfull.