Wednesday, October 24, 2007

Debatt



Jeg leste idag en artikkel om det nye kristne nettstedet GodTube, der kristne kan leggge ut videoer som sprer guds "ord". En av de mest populære videoene er av ei lita jente som leser en salme høyt.

Jeg skrev en kommentar om hva jeg mente om saken, og fikk mange anbefalinger, og også mange svar. Blant annet dette fra "julius", som mente at jeg ikke var skikket til å ha barn.

6 comments:

Thomas said...

Apeprat! Problemet med religion er at man må tro for at det skal være logisk. Og gjør man den lille antakelsen om at et stort monster eksisterer som du ikke kan se (men som naturligvis kan se DEG) blir plutselig mange andre ting 'logisk'. Leve hedningene!

Brage said...

Julius er vel en apekatt? Synes han var flink til å skrive, ikke mange feil å spore opp i kommentaren hans.

Toget said...

Slike debatter blir alltid gode. Hver side prøver å tolke det andre mener på den sykest mulige måten. Blir fort livlig av sånt. Julius var i hvert fall en flink skribent. Han har forresten rett i at du ikke er skikket til å få barn, hvordan skulle de blitt?

PRS said...

Det Bab skriver er noe av det sykeste jeg også har hørt

Toget said...

Spennende å følge denne debatten. Merkelig hvor saklige folk holder seg. Jeg anbefaler alle å følge med på Julius, kongen av alle kverulante.

Thomas said...

Det kan se ut til at Bab 'vant' debatten med 124 anbefalinger mot julius' 24!!

Babs innlegg er før øvrig øverst på siden dersom man velger såkalt 'db.no's vekting'.