Thursday, December 20, 2007

Hansen strandet i Oslo

Grunnet tett tåke på Gardermoen kan ikke Hansen fly til Bardufoss som planlagt. Han velger derfor å bo hos meg til i morgen. Det er usikkert om han kommer seg hjem til jul, og jeg har tilbudt han å feire jul i min leilighet. Det er meldt tett tåke i morgen også. Han møtte Håvard tilfeldig på Gardermoen, som har valgt å prøve å finne et tog til Trondheim.

6 comments:

Håvard Carlsen said...

Det skjedde ett lite under etter at Hansen hadde dratt med flytoget til oslo. Jeg skulle akkurat gå på nattbussen til trondheim da dem sa over høytalerne: sas rute 380 går alikevel. Det var kjempeflaks. Det var 3 eller 4 fly av sinnsykt mange som gikk alikevel, og et av flyene var mitt.. Syns å erindre at ett av de andre flyene gikk til bardufoss, isåfall har jeg hatt ugudelig flaks og hansen veldig uflaks!

PRS said...

Hansen bor hos meg til lille julaften. Han vil se om det går noen fly da.
Vi hører på finn kalvik, gamle gramofonplater, spiser pepperkaker og drikker gløgg. Han har ringt Gardermoen men han er nr 250 i kø!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRS said...

Jeg kan melde om at jeg og Hansen har spist shawarma kylling kebab på Milano kebab i torggata. Jeg spiste sterk, mens Hansen valgte medium. Vi pratet en del med innehaveren av kebab-stedet. Det viser seg at kebab-grillene er importert fra Tyskland. Hansen vil prøve å få tak i prof Tronstad for å "drikke" i kveld.

Thomas said...

Dette er hell i uhell! Jeg drar ifra Trondheim ikveld og blir gjerne med på litt 'juleshopping' på lillelillejulaften:P Noen må jo vise dere hvor Sonny's kebab er også..

Thomas said...

Hansen ble med å spise kebab igår, og satt meg bekjent på flyet hjem idag! Mens han ventet på fly hjem rakk han for øvrig å handle en pakke lego til sin 3 år gamle niese.

Det skal sies at det har kommer jævlig mye fett lego de siste åra. Deriblant star-wars lego med både walker og sånn imperial trekantet star-destroyer.

Darth Vader: Don't underestimate the Force.

Thomas said...
This comment has been removed by the author.