Tuesday, December 18, 2007

Når vi har vaska golvet..

..hva gjør vi da? Hva er bloggernes juleplaner?

18 comments:

Håvard Carlsen said...

Jeg hadde flaks som vanlig så ser ut til at jeg kommer hjem fra havet torsdag 20 des istedenfor 28 des.. Så dermed blir det feiring i oslo/ås i jula, kan vel hende det blir en øl eller to, hehe. Fredag 28 des er det stort catanvorspiel hos jens i bygdøy alle, regner med alle i nærheten stiller da. Blir moro å spille igjen.. Hva har egentlig skjedd med catanspillingen i trondheim? Jeg krever å få stjerna når jeg vinner neste fredag!!

Brage said...

Jeg legger også opp til litt juleglede med Jens, han har invistert i 5 av 80 og 90tallets største actionfilmer, gleder meg spesielt til å se Bloodsport! Det vil sikkert bli kombinert med Catan, eller en linkeaften med datamaskiner.

Drar til Sveits for å feire nyttår og gå toppturer, nok en gang sammen med svenske-Ola. Skal Pål fra Gol dra til Gol?

dr_bab said...

Jeg drar sørover på torsdagen, skal på Nøtteknekkeren i operaen sammen med Mamma, Pappa og min Søster. 22 desember skal jeg så tidlig som mulig til skogs og drikke. Er det noen utenbysfra som tar turen til Kongsberg denne dagen? Ellers regner jeg med at jeg skal se fotball hele boxing day mens jeg drikker juleøl og riktig koser meg.

Håvard Carlsen said...

Når drar du oppover igjen baben?
Så forresten 4 og en halv fotballkamp på søn før jeg avslutta kvelden med en nhl-kamp!
Livet er herlig på havet:-)

dr_bab said...

Jeg drar opp på årets nest siste dag. Fire og en halv fotballkamp var satan så mye, det gikk kanskje noe spansk på tv2sport? Jeg nøyde meg med de to toppkampene fra England. Utrolig nedtur at United vant såklart, jævla gjøken som står der på stanga og opphever offsiden, hadde jo blitt benka på juniorlaget for sånn oppførsel!

PRS said...

21.12: OSLO-GOL
26.12: GOL-OSLO
29.12: OSLO-JOHANNESBURG
19.01: JOHANNESBURG-OSLO

Håvard Carlsen said...

Så bra da, regner med jeg ser deg hos jens og drikking neste fredag!

Her ute er det både skysports, canal+, espn som er noe spansk greie som sender sport døgnet rundt i tillegg til tv2 sport!

PRS said...

hvem skal feire nyttår i barcelona?svar!

dr_bab said...

Er ikke espn amerikansk? Eller er har dem en spansk versjon?

Håvard Carlsen said...

Mulig dem er amerikansk.. Men den snakka i vaffal spansk eller et annet ukjent språk. Men kan ha vært en spansk versjon bare seff. Dem snakka jo f.eks tysk på eurosport.

Håvard Carlsen said...

Trur martin, egil, toget og ketil skal til barca forresten..

Brage said...

Også i Peru var det Spansk versjon av ESPN som sendte masse fotball. De hadde forøvrig også den amerikanske versjonen der, men de viste den såkalte amerikanske versjonen av fotball der føttene bare brukes 3-4 ganger iløpet av kampen.

Dr.Kvant said...

Noen må jo holde tradisjonen med nyttårsfeiring i utlandet ved like:

20.12: Trondheim - Strandlykkja
30.12: Strandlykkja - Barcelona
04.01: Barcelona - Trondheim

Uvist hva som venter i Barcelona, men i Strandlykkja blir det bl a betydelige mengder akevitt! Noe som har vært en stor savn i USA.

dr_bab said...

Brage: skal du delta på drekkadagsnatta?

(Alle er velkomne, så klart.)

dr_bab said...

Og Egil: Husk på å ta med deg Akevitt til Barcelona, ellers blir det nok en trist nyttårsfeiring!

Håvard Carlsen said...

Jeg hadde faktisk tenkt å komme på drekkedagsnatta, men droppa det til fordel for en fest i Trondheim på fredag. Blir for stress å komme seg til Kongsberg tidlig på lørdag. Stedet ligger jo ikke akkurat sentralt:p

Men får ta det igjen den 28 på catanvorspielet!

Brage said...

Tosk Håvard, hadde vurdert drekkedagsnatta om du også hadde vært der. Blir kanskje en dagstur i helgen, men kan ikke bli med på selve natten. Men catan hos Jens er bankers!

dr_bab said...

Ja, brage. Kom på dagen, er jo det som er morro. Så kan du sitte og sove av deg rusen på timebussen, den går jo døgnet rundt!