Friday, January 30, 2009

Spekulasjoner omkring Egil

I kveld har Paul fra Australia invitert venner og kolleger ut for å drikke øl i anledning hans nært forestående flytting til Sunndalsøra. Det ville være naturlig om Egil deltok på en slik tilstelning. Det skal han ikke. Både jeg og en annen kollega har mottatt meldinger om at han ikke kommer, uten at han gir noen dypere forklaring enn "andre planer". Slikt setter selvfølgelig sving på ryktemølla, og når en tredje kollega kan opplyse om at han hadde sett Egil spaserende i byen med en jente for et par uker siden, faller det seg naturlig å spørre:
    Skal Egil på date i kveld?

13 comments:

M said...

Den siste tid har Egil gått til innkjøp av moderne bil, fått jobb hos en større industriell aktør, og kurtiserer nå muligens en kvinne.

Det kan virke som Egils fokus fjernes fra grunnforskningen.

Thomas said...

Hva faan! Jenter er bare trøbbel!!

PRS said...

Dr. Fjeldberg er ofte hemmelighetsfull når det kommer til relasjoner med noder av det andre kjønn.
Han uttrykker gjerne mer eller mindre overveldende følelser, enten det dreier seg om hemmelige, romantiske kjærlighetsdrømmer, seksuell tiltrekning eller blind lidenskap og forvirrende affekt. Følelsen likner derfor mer på forbigående galskap enn på fornuftsbasert eller selvoppofrende kjærlighet og vennskap, der det er vanlig med hengivende omsorg, medfølelse og trofasthet.

Dr. Hall said...

Dette er interessant Egil-forskning Bab. Det er vanskelig å vite med Egil, han kan være gift for alt vi vet.

Thomas said...

Hva faan! Jenter er bare trøbbel!!! Og Egil skulle ikke på date, i følge ham selv.

Brage said...

Hvis han ikke skulle på date, hvorfor har han ikke selv avkreftet det i dette forum? Eller kanskje han faktisk ønsker at ryktemøllen skal få kværne uhindret?

Dr.Kvant said...

Sjekker jo ikke alltid bloggen, fikk ikke høre om dette før på festen lørdag, men hva jeg sa på festen på lørdag var kanskje en sannhet med noen modifikasjoner. Sant at jeg jobbet på NTNU frem til halv 7, men tok deretter fri fra gjennomlesing av prøvetrykk fram til søndag. Mulig det hadde noe å gjøre med en jente - tenk hva dere kunne ha utrettet på jobb hvis du og de andre "gutta" hadde brukt kreativiteten til forskning i stedet for å løse andre "gåter".

Unknown said...

Er det det som kalles å kaste vann på mølla? :)

dr_bab said...

"Mulig det hadde noe å gjøre med en jente"

Dette er å helle bensin på en brennende mølle.

Brage said...

Egil var altså på date.

dr_bab said...

Den dagen man møter Egils dame for første gang, kan man ikke si "Å hei, endelig møttes vi, jeg har hørt så mye pent om deg". Man må istedet si "Så du er Egil's forlovede? Jeg ante ikke at du eksisterte en gang."

M said...

La oss håpe den jente hvis Egils gunst til slutt vinner er mindre enn alminnelig mistenksom.

Thomas said...

Ho-ho =) Jeg tror Egil juger, uansett hva han sier ;)