Monday, June 29, 2009

Koietur

Til helgen vil jeg og V dra på koietur, trolig til Heinfjordstua om denne er ledig.

Koien er stor, så det er hyggelig om også andre bloggere blir med. Det siteres "ta ned gitaren fra veggen og dra i gang en allsang, eller kanskje spille opp til dans? ... svaberget rett nedenfor koia er en ypperlig badeplass. Her ligger det også et naust hvor vi har båt og kano".

S har signalisert lyst til å være med, med forbehold om godt vær. Andre reaksjoner faller i intervallet fra genuin interesse til et ønske om heller å gnage av seg armen.

Antall overnattende registreres hos koiestyret i forkant (~50kr per hode), så det er ønskelig med tilbakemelding fra de som vil være med.

Roskilde

Årest første impulstur går til Roskilde! Utrolig nok første gang for min del! Uansett, telt er handlet, slagplanen er lagt, langtidsvarselet er fin-fint - detta blir skøy!

Hvis noen føler for å sitte ved siden av en solbrun slask og drikke øl så et det ennå billetter, og parallelle ekspedisjoner bes flagge sin ankomst. Vi kjører på tirsdag!!

God sommer ønskes alle bloggerne fra Oslo, og husk jevnlige oppdateringer på bloggen i sommer!

Friday, June 26, 2009

Michael Jackson er død

Jeg, og mange med meg, har hatt mye stygt å si om Michael Jackson opp gjennom åra. Men det er ikke til å komme bort fra at Off the Wall, Thriller og Bad er tre rimelig stilige album som vi har hatt masse moro til. Jeg er faktisk litt trist nå.

Thursday, June 25, 2009

Hansen besøker Oslo - igjen


I morgen ettermiddag kommer Hansen til byen og skal krasje hos undertegnede. Det er glimrende vær meldt i hovedstaden, så jeg forslår en konferanse i anledningen studiet av sommerøl. Foredragsholdere andre deltakere bes kommentere dette nyhetsbrevet, slik at vi får kontroll på agenda og lokasjon.

Saturday, June 20, 2009

Siste nytt: Hansen besøker Oslo


Hansen kommer over Oslo i dag med 22:11-toget.
Vi skal møte han og ta en øl++ over han. Håper det også blir tid til kebab.
På mandag drar han på Hove-festivalen. Thomas 1 er i Skien med sine foreldre, og Lasse er i en båt i Moss.
Thomas2, Trønstad og Terje vil komme over Oslo sammen med Hansen.
Fant forresten et bilde av Tronstad og bioimpedansgruppen på nettet. Er det ikke en iver-lookalike her?

Finnerlykke

I dag dro jeg til Rema 1000 for å kjøpe Grans Bare øl. På vei hjem så jeg 800 kr i sedler som bare lå på fortauet ved en busstopp! Det var ingen som venta på bussen og ingen andre folk i nærheten heller. Antakeligvis noen som mista pengene da de gikk på bussen. Så nå har jeg plutselig blitt rik. Edel mener jeg burde gi pengene til veldedighet dog

Friday, June 19, 2009

Anders har bursdag

I dag har Anders bursdag. Gratulerer. Håper du får stikkontakt.

Thursday, June 18, 2009

Tidlig bursdagsglede

Mens jeg var i Tyskland har Linda ordnet bursdagspresang til meg: En stikkontakt i boden. Nå kan jeg sette inn kjøleskap med ekstern termostat for å sikre perfekte gjæringsforhold, og jeg kan også sette inn en fryser til humle og hjemmelagde pølser.

Dette var imidlertid ikke nok til å misunne min kollega dr. Gaute Stokkan; av sin kone hadde han fått akvariepumpe og korkemaskin.

Wednesday, June 17, 2009

Iver er observert i Oslo

Iver er observert av Tronstad i dag nærme slottet. Det går rykter om kongens fortenestemedalje da han har blitt prof.emeratus.

Thursday, June 11, 2009

Trønstad feirer bursdag


Tronstad skal feire 60-årsdag sammen med Per på lørdag. Fredagen skal han bruke til å planlegge festen. Han er irritert over at han ikke får klatret før neste uke. Jeg må hjem til 60-årsdag til min mor og kan desverre ikke delta. Det er litt dumt.
Regner med at både Thomas 1 og Thomas 2 vil være der. Det kan bli koselig for dem å komme på hverandre igjen. Thomas 2 har vært i flere utdrikningslag for tiden, og han er også aktiv på date-fronten. Thomas 1 har vært i jungelen i kambodsja og nytt storbylivet i Bangkok på godt og vondt. Det blir bra å få Thomas 1 til Oslo. Forhåpentligvis vil han jobbe med å få Helge holden's "Sturm-Liouville Operators and Hilbert Spaces: A Brief Introduction" inn i fagplanen på allmenne fag.

Sunday, June 07, 2009

Praha

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobbtur til Praha. Jeg har deltatt i pokerturnering (kom på en sterk åttendeplass av totalt ca. 80), kjørt go-kart på Europas største innendørs bane, spist fritert ost med majones og drukket masse øl. Siden det er så mange øl-nerder her vil jeg bare si at jeg drakk Urquell, Budvar og Staropramen. Staropramen er best.

Nytt kebabsted


Jeg spiste på det nye kebabstedet i Torggata i natt. Kebaben var OK men pita var dårlig og utstekt (litt fuktig). Møtte ellers vår fadder Jon Egil E. på Garage. Han spilte fortsatt i Commodore 64 bandet sitt.
ps.beklager skrivefeil på forhånd. er litt teddy.

Saturday, June 06, 2009

Bryggetabbe

I går opplevde jeg min første bryggetabbe. Den kan man lese om her.

Friday, June 05, 2009

Skredder på vei

Hoi, onsdag neste uke (10.) kommer det en skredder fra Bangkok til Trheim. Har investert fra Bob to ganger tidligere, og det er genialt. Han har med seg stoffprøver av alt, cashmere, italiensk og annen silke osv. Om noen er keene, si fra kjapt.

Han tar 5-6000 for to dresser, m/ekstra bukse, vest, 5-6 skjorter og noen slips. Sendes gratis, må det justeringer tar han portoen for å sende i retur osv. Du velger selv cut, stoff, og alt det der. Første gang jeg kjøpte fra han tok jeg bare med bilde av Robert Redford fra "Stikket" og sa jeg ville ha sånn dress.

Thursday, June 04, 2009

cricket gåte

nær en halv mill kr er forsvunnet fra norges cricketforbund. brage har nettopp begynt å spille cricket og drar hyppigere på turer.