Sunday, August 03, 2008

Siste nytt om Toget

Paa loerdag traff jeg selveste Toget i byen. Han gikk rundt med en pose med et par sko, visstnok tilhoerende Ketil. Han skulle til Torgeir for aa se "en daarlig film". Han skal vaere i Trondheim en stund til, og spurte om han kunne faa bo hos meg neste helg (han flytter jo snart ut av danielbaksveita). Det er ikke umulig at det blir stor Toget fest hos meg neste helg med andre ord.

5 comments:

Thomas said...

Toget har ennå ikke klipt håret! Men han har tatt skjegget, uten at det hadde hatt noen virkning, ifølge ham selv.

Dr.Kvant said...

Jeg trodde Toget hadde leilighet i Oslo- han snakket jo om store summer i deopsitum mm, hva skjedde?

Ellers noe jeg har gaatt glipp av?Paa flyplassen i Saõ Paulo naa, fly til Rio om en time- ser fram til strand, lettkledde damer og fest:)

Dr. Hall said...

Forsto ikke helt hvorfor han skulle vaere i Trondheim en stund til, men han blir i hvertfall over helga med mindre han har ombestemt seg igjen. Ellers saa har du kanskje gaatt glipp av at Molde slo Brann 8-0?

Toget said...

Kanskje jeg kan oppklare litt, siden ting gikk litt fort og jeg ikke akkurat forklarte meg grundig heller:) Jeg vil gjerne bo hos vår alles kjære Dr. Hall fordi jeg har en del viktige ting å fikse i byen i neste uke. Og ja, leilighet gikk i dass, sopp i hus suger visst. Ikke har jeg fått tilbake depositum og husleiene heller, noe som vel betyr at det blir Togkrig. Ser ut til at jeg har skaffet meg ny plass fra 1.sept, så ting ordner seg alltids. Dere blir med andre ord kvitt meg i løpet av neste helg, med mindre Hall jager meg ut av byen.

Thomas said...

Toget ble ikke med oss 'gutta' på byen igår.

Man kan spørre seg om han bestemt seg for å svikte oss trondhjemere total..??