Wednesday, October 08, 2008

Mons Ivar Mjelde

Branns trener må som kjent gi seg, akkurat slik Håvard forutså i sommer.

Brage og Halvor var eplekjekke og vedda på at Mjelde holdt ut sesongen. Ser ut som Håvard kan kose seg med pølser og øl

13 comments:

Håvard Carlsen said...

Herlig:-)
Stakkars Mons!

dr_bab said...

For en sirkusklubb Brann er. Satser på at jeg får kompensasjon ved at StabÆk vinner cupen, og at Tottenham mirakuløst havner utenfor topp 5.

Brage said...

Hm, dette har jo halvor vunnet, håvard veddet jo at mjelde fikk sparken FØR sesongslutt, nå er det jo slik at han har trukket seg, med virkning etter sesongen er over..

Håper vi knuser stabÆk neste søndag, at Bakke tar en 2fotstakling på han lille, slik at de snubler i innspurten og Fredrikstad suser forbi til gull:)

dr_bab said...

Brage er dommer! Hit med pølsene Håvard.

Unknown said...

Brage har jo faktisk rett i det, han gir seg ikke før etter sesongen :)

Uansett måtte Håvard raska inn de pølsene og ølet rimelig kjapt før Engas sesongavslutning om han skulle få noe glede av det... Må vel fort shippe alt videre da, men mindre det er mange Aalesund og Hamkam-fans her (Egil seff, men utenom han).

Thomas said...

Vel fyren har da likevel trukket seg (evt fått sparken) før sesongslutt uansett?

Unknown said...

Jo, men om de vedda på om "han holdt ut sesongen", så gjør han jo det. Blir et spørsmål for advokater det der, som vi i praksis avgjør over en usaklig diskusjon når det gjelder fotball.

Håvard Carlsen said...

Jeg og bab har blitt enig om at 1 jan er dagen da det avgjøres i forhold til Mons. Dessuten ville jeg uansett påstått at jeg har vunnet siden han i praktikken har fått sparken allerede nå!

Håvard Carlsen said...

Og at han har trukket seg en vel en sannhet med masse modifikasjoner. Han fikk jo sparken, men er jo standard i norske klubber at treneren heller "trekker" seg..
Mons uttalte seg jo senest i forrige uke at han elsket Brann og at han ville sitte i mange år framover. Så at han da skulle "trekke" seg virker jo litt rart for å si det mildt, hehe

dr_bab said...

"Jeg og bab har blitt enig om at 1 jan er dagen"

Det er en sannhet med modifikasjoner. Særlig èn viktig modifikasjon: Det er ikke sant.

Jeg spurte Håvard når det var riktig å sette datoen, og han sa 1 januar, noe jeg protesterte på. Siste kamp definerer sesongen såvidt jeg kan skjønne det.

Håvard Carlsen said...

Haha, husker du ikke vi snakka om det på festen når Martin var her..

Eller var du kanskje litt beruset:p

dr_bab said...

Jo, jeg husker at vi snakka om det. Men jeg sa jo "nei".

Brage said...

Sesongslutt inntreffer i det dommeren blåser av den siste offisielle kampen som et lag spiller i en sesong. Mjelde vil være trener i hele denne kampen, altså kan da umulig Håvard vinne pølsene da han veddet at Mr Mons skulle få sparken FØR sesongslutt.

Ingen tvil om at Mjelde trakk seg frivillig, vi kan ikke spekulere i skjulte årsaker for denne stillingsfratredelsen.

Det spennende nå er hvem som gjør det minst dårlig av Brann og Vif, det står som vanlig om en kasse øl mellom Håvard og meg. Ikke umulig at dette blir avgjort i sesongens siste kamp som er nettopp mellom Vif og Brann på stadionet som ligger ved veikrysset på Ullevål.