Thursday, October 30, 2008

Thaimat, borte bra


Jeg skulle egentlig sette meg ned og debugge en mer enn vanlig krevede algoritme (av enheter a n ressurser på m servere, velg et sett slik at et minimum av vektede kombinasjoner gjenstår), men må etter kveldens strabaser informere dere alle om en resturant jeg synes gjør det svært godt.

Gamle travere husker kanskje pizzafabrikken, eller liknende, i søndre, rett ved burgerking. Vel det er nå et Thai-sted der maten sparker! Jeg har aldri fått så knall som tam i vesten før! Resten av maten var dessuten glimrende, og det er eget karaokestudio med mange gode sofaer! Hva kan vel være en mer komplett Thai-aften? Dette stedet får 9 av 10 og er et godt sted å starte en hot aften med daten!

God kinesisk øl har dem også. Ahh!

5 comments:

Thomas said...

Og dette etter en rotfylling! Pål får ikke lov å kommentere dette innelegget.

Krana said...

Husker pizzafabrikken ja, dro aldri derfra uten mageknip. Men god kinesisk øl; hva er det for noe? I kina smakte alt ølet farris.

Thomas said...

Dette er godt!

Thomas said...
This comment has been removed by the author.
Thomas said...

Nå må det være grenser for hvor mange ganger man kommenterer sitt eget innlegg, men interesserte sjeler vil gjerne vite at den optimale (minimale) lastdelingen oppnåes ved ett vektorspenn av hver ressurs-lokasjons kombinasjon, der hver vektor som brukes for dekomposisjon har akkurat en komponent ifra hver lokasjon ifra hver ressurs. Lykke til! Løsningen koster spenn ca 20 timer.