Friday, February 27, 2009

STAKKARS Sverige

Referat fra aftonbladet under vm-stafetten: " Är det en kollaps vi ser här? Är det ett sammanbrott? Ett ras? En vägg som Rickardsson rusat in i... Ja något är det för det går inte fort nu och Sveriges medaljchanser är på väg att försvinna ut i den tjeckiska snön redan under den första sträckan... Ajajaj...

"Och var har vi Rickardsson någonstans?
44 sekunder efter nu.. 44 sekunder... nej nej nej... aj aj aj... fan fan fan..."

10 comments:

Håvard Carlsen said...

Dette blir bare bedre og bedre:-)

"Fredriksson då? Nej.. han ser ut som om han åkt ett Vasalopp på förmiddagen och han svingas släppa på schweizaren och kanadicken... Herregud, vad händer med Sveriges herrlag i stafett? Vad händer?"

Brage said...

hehehehehehehehehehe..
Men faens Hofstad ødelegger jo gullsjansene, kun gull holder!!

Håvard Carlsen said...

"Får rapporter om att Sveriges Radio P4 har gett upp det här loppet och bryter sändningarna för Lantz i P4... jag funderar på att göra samma sak och lämna över spakarna och tangenterna till Europatouren i minigolf – direkt från Strömsnäsbruk..."

Hofstad tok jo innpå, rønning som evt ødela gullet!

dr_bab said...

Ski er kjedelig og Sverige er våre venner!

Håvard Carlsen said...

" Producenterna har förmodligen druckit tjeckisk träsprit... De visar kanadensaren i stället för täten... herregud... här har vi dom..."

" Mattias hoppas att en björn rusar ut från skogen och börjar nafsa lite de fem första åkarna i täten... det är vår chans till medalj i dag men jag tror inte ens det räcker... "

Brage said...

Gull. Dragonforce. Øl. Cricket. Dette er en bra dag.

dr_bab said...

Jeg synes skikkelig synd på sverige.

Håvard Carlsen said...

"Grattis Norge! Norge tar det... det här är kattens lek med råttan... Northug är ju inte sann... Teichmann hänger i in i den sista kurvan sen säger det pang, norrmannen sticker och fyra sekunder senare har han en lucka på tio meter... tysken fattar ingenting... Vad är det för kille, den där Northug?"

Thomas said...

Ha-hahahahahha! Bra fredagsnytt!

dr_bab said...

Martin er forresten i Sverige nå.