Tuesday, December 19, 2006

Juleblogg

Det lakker og lir mot jul. Jeg synes det ville vært fint å vite hvordan alle skal tilbringe høytiden, og når de er tilbake på jobb. Jeg vil også oppfordre alle til å blogge aktivt i julen om store og små ting som skjer, særlig de som skal reise "langt".

6 comments:

dr_bab said...

Jeg kan jo begynne med meg selv. Torsdag 21. desember klokka 1015 tar jeg fly til Oslo. Derfra tar jeg tog til kongsberg. Jeg drar allerede på torsdag slik at jeg er hjemme i god tid til drekkedagsnatta dagen etter. Julen og romjulen vil by på mye øl og fotball sammen med gode venner. Nyttårsaften skal jeg feire i Oslo, og den første dagen i 2007 er berammet til playstation-spillet FIFA 07. Jeg er tilbake i trondheim andre januar.

M said...

Jeg reiser med flymaskin kl 1400 fra Værnes til Flesland i morgen. Videre til Oslol lille julaften kveld, og så til Egypt. Synes det er ok. Så vidt jeg vet kommer vi tilbake fra Egypt 4.januar, kveld. Har enda ikke ordnet reise videre til Trondheim, men satser på å komme "fort".

Brage said...

Som skillsmissebarn må jeg feire jul to ganger, både 23. og 24. desember. Det blir nok slitsomt.. 26. desember drar jeg til Singapore og Malaysia sammen med 3 kamerater, og blir helt til 9. januar. Skandaløst nok går jeg glipp av Drekkedagsnatta i år, det skal aldri gjenta seg!

Om noen er i Oslo førstkommende fredag, kom på besøk, da kommer bl a Dag innom og vil berette om sine eventyr på romfartsakademiet i Frankrike.

dr_bab said...

Jeg kan oppdatere på Torgeir og Vegard også:

Torgeir skal dra til Finsnes i morgen klokken 9. Han syntes det var litt tidlig, men han var oppe klokken 5 i dag, så det bør kunne gå. Etter nyttår skal han på havet først den tiende januar, så det kan godt hende han kommer innom Trondheim først, hvis ikke han blir igjen i Nord-Norge for å feire sin mors fødselsdag.

Stakkars Vegard har fått skjegg, og må levere diplomen den 31.12.06. Derfor vil han tilbringe både julen og romjulen på Berg studentby. Han snakket om å spise Fjordlands julemat på julaften. Vi får sende ham noen varme tanker der vi sitter med våre akevittglass.

PRS said...

La meg si at jeg tar toget hjem til Gol i morgen kl 16:30. Der blir det en "hvit" jul. La meg videre si at jeg drar til Egypt 28.januar kl 7 om morgenen med høyst profilerte andre bloggere. Videre starter jeg på jobb 8.januar hvis satelitten fortsatt går i bane.

Dag said...

Jeg flyr fra Strasbourg til Oslo den 22. desember og blir i Oslo til 5. januar. Både nyttårsaften og julaften tilbringes her. Jeg håper å se så mange bloggtryner som mulig!