Wednesday, December 06, 2006

Toretters middag for bab og linda

I dag skal Bab og Linda skal spise pannekaker med bacon, fulgt av kylling med broccoli og ris. Linda sa det til meg. Kanskje litt voldsomt? Diskuter.

5 comments:

M said...

Pål skal spise spaghetti med tunfisk i dag. Jeg kan huske han spiste det ofte da vi bodde sammen i smørblomstveien. Han liker det.

M said...

Pål begynner å lage maten nå.

M said...

Nå koker vannet. Pål opplyser dessuten at han har spist 2 julekalendere i dag (setningen innledes med "huff"). Senere utdyper han "er mye sjokolade".

M said...

Nå lager Toget mat; litt bacon, litt kjøttdeig, noe løk og pasta. Jeg synes det høres godt ut, men Toget signaliserer overraskende negativitet med beskrivelsene "restedritt", "går snart ut på dato", "banale greier", "smaker sikkert bæsj". Dette følges av pokersnakk.

dr_bab said...

Oj. Her var det mye å kommentere. La meg først si noe om min egen middag. Vi hadde litt pannekakerøre igjen fra mandagen, men ikke nok til en hel middag. Derfor tenkte jeg med hodet mitt at det ville være passende å ta det som en forrett. Jeg visste også godt at vi hadde en halv kylling i frysen, rester etter at vi lagde kyllingsalat i forrige uke. En slik, noe knapp kjøttmengde, passet bra som hovedrett når våre maver alt var delvist fyllt opp av pannekaker.

Det er gledelig at du oppdaterer om middagene til toget og Pål også. Jeg har også bodd sammen med Pål, og husker også at han var glad i tunfisk.

Til slutt vil jeg rette en pekefinger mot Pål: Det er en dødssynd å spise bare en eneste av sjokoladebitene i julekalenderen før tiden. Jeg vil anta at dette er en utenkelig handling for de fleste. Pål går altså så langt som at han spiser hele kalenderen, og så begynner han forsyne meg en til!