Saturday, March 10, 2007

Lene Alexandra VS IVER?





vs




Jeg vil gjerne høre meninger om hvilken video dere synes er best
Lene Alexandra's nye puppevideo eller den gode gamle Iver videoen?




1 comment:

dr_bab said...

Dette er en underlig bloggpost. Det forundrer meg at spørsmålet i det hele tatt blir bragt på bane, og særlig at det er Pål som bringer det på bane. Jeg kan alikevel svare.

Jeg HATER hu lene-dama. For et makkverk av en kvinne. Hva i all verden er årsaken til at denne parodiske skikkelse i det hele tatt er en del av nyhetsbildet? Det provoserer meg enormt. Alt hun har er to kjempestore gummipatter. Jeg blir forbanna. Og så lager hun en satans horevideo der hun synger "My boobs are okay". Det er til å bli uvel av. Verden hadde vært et langt bedre sted om hun ikke hadde eksistert. Hun er bunnslam.

Skal denne kulturlivets igle sammenlignes med Iver? Hun fortjener ikke å nevnes i samme setning, langt mindre i samme blogginnlegg som den store IHB.

Iver er en klok professor og en dyktig foreleser. Foruten dette har han hatt en overaskende stor innvirkning på våres ekstrakurrikulære liv som knapt kan overvurderes.

Det vemmer meg å gjøre det, men jeg skal prøve å komme med en saklig sammenlikning av de to videoene, selv om det blir som å sammenligne en George Orwell-novelle med ingredienslappen på en zaloflaske, eller en Stanley Kubric film med en under middels russerevy.

Jeg vil i min bedømmelse anvende en poengskala som går fra null til ti poeng. På denne skalaen får Iver ni poeng, mens hu "dama" får minus tre hundre og seksti poeng.