Monday, June 25, 2007

Egil og kanonen

På lørdag var vi på Helgøya festival hos Frantz. I løpet av kvelden valgte Egil å slå seg selv i hodet med Frantz' nyinnkjøpte kanon. Årsaken til dette er uvisst, men resultatet ble en brukket tann. Det dreide seg visst om samme tann som ble slått inn i Sydney.

4 comments:

Brage said...

-Det var en kanon fest! var det noen som sa..

Andre høydepunkter jeg kommer på i farten:

-Egil har øvd med slegge, og var knusende overlegen i melkespannkastingen

-Hestebiff egner seg god på grillen

-Kull99treet lever i beste velgående, er nå over 2 meter høyt

-LangePål svidde som vanlig hårtustene i båltenningsprosedyren

-Halvor forsynte seg grovt av viltvoksende sukkererter

-Svein og Egil manglet støvler

-Jon Egil og Pål skulle forsøke en tredagers for første gang siden studietiden, som et forskningsprosjekt

dr_bab said...

Om røklukt
Bålet var stort og produserte mye røk. Jeg luktet stramt av røk da jeg kom hjem på søndag, og tok naturlig nok en dusj, vasket håret to ganger med shampoo, og behandlet det med balsam. Mens jeg satt og så Viking-Brann merket jeg at håret mitt fortsatt luktet stramt av tyri, så jeg tok en ny dusj, vasket håret ytterligere to ganger, og brukte balsam enda en gang. Fortsatt var ikke røklukten borte, og Linda uttalte når hun kom hjem: "Du lukter som røkelaks!". Mandag morgen tok jeg som sedvanlig en dusj, jeg shamponerte håret kun en eneste gang, men skulle nok ha vært grundigere, jeg luktet fortsatt røk. Mandag ettermiddag tok jeg en treningsøkt på gløshaugen, etterfulgt av den fjerde dusjen og sjette shamponeringen siden røkeksponeringen. Da forsvant røklukta.

Jeg vasket også klærne mine i går, på det lengste programmet som inkluderer forvask, men de lukter fortsatt voldsomt stramt av røk, så jeg må nok lufte dem litt før jeg forsøker og vaske på nytt.

Dr. Hall said...

Dette kommer som en overraskelse Halvor, jeg kjente ingen røyklukt på bilturen opp. Men Edel mente det luktet øl av bilen. Det kan jo hende luktesansen var litt nedsatt.

Skoene mine ligger fremdeles på badet, helt ødelagt av gjørme. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre med dem, kanskje jeg kan spyle dem eller noe.

Brage said...

Jeg anbefaler at du vasker skoene i vaskemaskinen! Husk å fjerne skolissene..