Sunday, June 03, 2007

Martin strandet i ødemarken

I dag ble jeg oppringt av en oppgitt Martin som var strandet i ødemarken. Han og Vibeke hadde vært på sykkeltur til en NTNUI koie, og Martins sykkel hadde punktert. Da dette var 35 kilometer fra Trondheim var det litt ubeleilig. Jeg og Edel reddet dem i siste liten, de var døden nær av dehydrering da vi fant dem i veikanten. Men ellers hadde det visst vært en fin tur.

3 comments:

Thomas said...

Martin hadde ingen McGuyver triks inne altså?

Brage said...

Jeg finner det ubegripelig at en person av martins kaliber drar på sykkeltur UTEN å ha med seg livsnødvendig utstyr som sykkelpumpe, dekkspaker og reserveslange (Lappesaker kan til nød funke). Ut ifra tilgjengelig informasjon forstår jeg at koien de hadde syklet til var minimum 35 km unna sivilisasjonen, det blir som å prøve å ro til Munkholm med kun en åre. Uten Sveins nødhjelp kunne dette gått riktig så ille, kan du forresten svare på om de forkomne benyttet sykkelhjelm?

Dr. Hall said...

Husker ikke om M hadde sykkelhjelm, men kjenner jeg han rett så hadde han nok det. Han er jo en nerd. Forøvrig drakk han vann han hadde funnet i en liten innsjø, full av møkk